ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

«Ναι μεν αλλά» για τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο

«Πράξη βαρβαρότητας και τυφλής βίας» χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας τα επεισόδια στο ΑΠΘ που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανθρώπων.


«Όσο και αν τα γεγονότα αυτά θεωρηθούν ότι αποτελούν εκφάνσεις της συσσωρευμένης κοινωνικής οργής, τα Πανεπιστήμια είναι και πρέπει να παραμείνουν χώροι ελεύθερης διακίνησης ιδεών και δεν μπορούν να αποδεχθούν τέτοιες πράξεις βαρβαρότητας και τυφλής βίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Αρ. Μπαλτά.

Αν διαβάσετε προσεκτικά τη δήλωση που έκανε ο... μαρξιστής κατά δήλωσή του υπουργός Παιδείας, θα καταλάβετε πώς σκέφτεται κι αυτός και το κόμμα που υπηρετεί. Και προσέξτε. Ο εν λόγω κύριος είναι πανεπιστημιακός δάσκαλος. Λέει λοιπόν ότι είναι ναι μεν πράξη βαρβαρότητας αλλά είναι έκφανση της συσσωρευμένης κοινωνικής οργής.


Δηλαδή η διάλυση ενός πανεπιστημίου, η ομηρεία επί πέντε ώρες καθηγητών, συναδέλφων του, το γεγονός ότι 100 άτομα μπούκαραν στο κτίριο και πέταξαν αναμμένο χαρτί μέσα στην αίθουσα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πάρει φωτιά είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής οργής.

Είναι μια λογική που μας έχει συνηθίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια. Πλακώνουν στο ξύλο πολιτικούς; Φταίει το μνημόνιο. Καίνε την Αθήνα; Φταίει η κρίση; Σκοτώνουν τρία αθώα παιδιά στη Μαρφίν; Φταίει η κοινωνική οργή.

Ε όχι, φτάνει πια. Πρόκειται για την πιο καταστροφική, για την ελληνική κοινωνία, θεωρία την οποία η κυβέρνηση καλλιέργησε με επιτυχία και συνεχίζει να υπηρετεί ενόσω είναι στην κυβέρνηση.

Είναι η λογική που λέει ότι μπορεί η βία να δικαιολογείται αρκεί να πετάς μια επαναστατική ατάκα και καθάρισες. Και προσέξτε. Δεν κατευθύνεται η βία π.χ. στους πλούσιους που καταπιέζουν τους φτωχούς.

Είναι η βία και η ανομία στα δημόσια πανεπιστήμια, εκεί που πάνε τα παιδιά των φτωχών Ελλήνων. Είναι η βία που σκοτώνει υπαλλήλους των 1.000 ευρώ και η βία που καίει τα καταστήματα των νοικοκυραίων αλλά πάντα μεροκαματιάρηδων.

Είναι η βία σε βάρος του πολιτισμού και της αισθητικής που καταστρέφει αγάλματα σπουδαίων Ελλήνων ή κτίρια όπως το ΕΜΠ και για τα οποία θα πληρώσουν όλοι οι πολίτες.

Οι κουκουλοφόροι, οι μπαχαλάκηδες, οι άθλιοι αλήτες εντός και εκτός πανεπιστημίων δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα. Μόνο να περιορίσουμε τη δράση τους μπορούμε.

Οι πολιτικοί και υπουργοί που διαλύουν τη χώρα και τη δικαιολογούν ως... επαναστατική πράξη είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο. Πώς θα απαλλαγούμε από αυτούς; 

 antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου