ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Πνίγηκε ο γιος του αποπεμφθέντος προέδρου Γιανουκόβιτς

Νεκρός είναι ο 33χρονος γιος του αποπεμφθέντος προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, επίσης με το όνομα Βίκτορ, όταν το
μίνι βαν το οποίο οδηγούσε έπεσε στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη στη Σιβηρί.

Ο 33χρονος λάτρης των αγωνιστικών αυτοκινήτων κι επικεφαλής της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου όταν βρισκόταν ο πατέρας του στην εξουσία, δεν πρόλαβε να λύσει τη ζώνη ασφαλείας του εγκαίρως ώστε να απεγκλωβιστεί, πρόσθεσε ο Αβάκοφ.

Ο συνεργάτης του υπουργού Άντον Χεραστσένκο, έγραψε στο Facebook ότι το όχημα το οποίο οδηγούσε ο γιος Γιανουκόβιτς καρφώθηκε στον πάγο και στη συνέχεια πήρε κλίση από την πλευρά του οδηγού. Πέντε επιβάτες του κατάφεραν και βγήκαν ζωντανοί και «οι τέσσερις από αυτούς δεν έβρεξαν ούτε τα πόδια τους», έγραψε ο Χεραστσένκο.

Οι αρχές της Ρωσίας, όπου ζούσε ο Γιανουκόβιτς με τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του από τότε που οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της φιλορωσικής πολιτικής του οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από την εξουσία, τον Φεβρουάριο 2014, δεν επιβεβαίωσαν άμεσα τον θάνατο του 33χρονου.

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει. «Δεν έχω καμία πληροφορία για το ζήτημα. Δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω, ούτε να το διαψεύσω», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου