ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Σπάει η φούσκα της μεταπολιτευτικής Αριστεράς

H χώρα πράγματι περνά πολύ άσχημες ώρες εξαιτίας της κυβερνητικής ανευθυνότητας. Χρειάστηκαν μόλις 33 ημέρες για να διαλυθεί μια ολόκληρη
πενταετία θυσιών και επιτευγμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει με χαρακτηριστική άνεση τα πάντα στο διάβα του. Τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες έρχονται να προστεθούν απλά στην κατάρρευση των οικονομικών στοιχείων και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις που ελπίζουμε τη Δευτέρα να ξεκινήσουν ομαλά.

Όμως, η υπόθεση με το μεταναστευτικό, ο πόλεμος Πανούση – Χριστοδουλοπούλου για την «καρέκλα», οι απίστευτες παλινωδίες, τα καρφώματα και τα έγγραφα που διαρρέονται προστέθηκαν στο χαμό με τη ΔΕΗ και τις «κρυφές» αυξήσεις στους εργαζόμενους. Ο Τσίπρας έκανε τη χάρη στο φιλαράκι του τον Φωτόπουλο προκαλώντας την ελληνική κοινωνία. Και μαζί με το σκάνδαλο της ΔΕΗ που επιδεινώθηκε με το άλλο σκάνδαλο με τις αυξήσεις που έδινε ο Ζερβός σε μεγαλοστελέχη, συνθέτουν ένα πολύ άσχημο σκηνικό για την κυβέρνηση.

Και τι να πει κανείς επίσης για το μπάχαλο στο υπουργείο Οικονομικών που δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν. Ο Βαρουφάκης τη μία μέρα λέει άλλα για τους φόρους και την επόμενη έρχεται η Βαλαβάνη για να τον αδειάσει κανονικά. Και ο κόσμος μένει άναυδος με τα όσα βλέπει και ακούει.

Όλα αυτά είναι συμπτώματα μιας παρηκμασμένης Αριστεράς στην οποία κυριαρχεί το χάος και η μπαρούφα. Έπρεπε να έρθει στην εξουσία για να αποκαλυφθεί η γύμνια των επιχειρημάτων της. Έπρεπε να έρθει η… ελπίδα για να καταλάβουμε τον εφιάλτη του να σε κυβερνούν αριστεροί οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για βασικές λειτουργίες της χώρας και της Δημοκρατίας. Η απομυθοποίηση του Τσίπρα και της παρέας του έρχονται αργά αλλά σταθερά. Κι αν στο Μαξίμου απολαμβάνουν τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν μεγάλα ποσοστά αποδοχής θα πρέπει να ξέρουν ότι ο πάτος από τη δόξα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση. «Απ’ τη ζωή στο θάνατο είναι ένα μονοπάτι» που λέει και ο λαός.

Ο μήνας που πέρασε όχι μόνο δεν ήταν του μέλιτος αλλά ήταν εφιαλτικός και δυστυχώς τώρα μπαίνουν οι βάσεις για να περάσει δύσκολα η Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια. Όποιος είδε τις θλιβερές εικόνες μεταναστών να αφήνονται στην Ομόνοια και να λένε ότι δεν έχουν που να πάνε και τι να φάνε καταλαβαίνει που πάει η χώρα σε κοινωνικό επίπεδο.

Όποιος ακούει τον Βαρουφάκη να μην ξέρει τι του γίνεται, να μην έχει επιχειρήματα και να παίζει με τις λέξεις, αντιλαμβάνεται ότι σε οικονομικό επίπεδο έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες.

Όμως, απ’ όλη αυτή την δραματική κατάσταση υπάρχει και κάτι καλό. Κι αυτό είναι ότι η Αριστερή αφασία της Μεταπολίτευσης, οι φραγκάτοι αριστεροί του Κολωνακίου που κατάφεραν να κυβερνήσουν, απομυθοποιούνται ραγδαία. Σπάει η φούσκα της μεταπολιτευτικής Αριστεράς, θα τελειώνουμε μια και καλή με όλους αυτούς που πουλάνε ψεύτικες ελπίδες στο όνομα της δήθεν προοδευτικής αριστεράς. Μόλις ο κόσμος καταλάβει τι συμβαίνει, μόλις δει τις επιπτώσεις από την «πρώτη φορά αριστερά» θα τους εξαφανίσει. Θα χαθούν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας οι Τσίπρες, οι μπαρουφάκηδες και οι ψεκασμένοι βεβαίως. Ας απολαύσει η κ. Ζωή την πρόσκαιρη δόξα της. Ας χαρεί ο Βαρουφάκης τη δημοφιλία του κι ας δώσει άλλες 100 συνεντεύξεις. Έρχεται η ώρα της κρίσης και θα είναι πολύ πιο σύντομα απ’ ότι πιστεύαμε. Μια ευχή είναι να τελειώνουμε γρήγορα με όλο αυτό το αριστερό σινάφι. Μια ελπίδα όμως είναι να μην καταστρέψουν εντελώς τη χώρα, να μην την κάψουν εξαιτίας των εμμονών τους.


antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου