ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η εντυπωσιακή Ρωσίδα που έχει τρελάνει τη Θεσσαλονίκη

Ακούει στο όνομα Όλγα Ρομανόβα και είναι η σύζυγος του του
άσου του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα. Η ρωσίδα καλλονή, που αρέσκεται να πειραματίζεται με το χρώμα των μαλλιών της, άφησε το μόντελινγκ αλλά και τη χώρα της και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να είναι στο πλευρό του συζύγου της.



Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Ρωσία. Εκείνη τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά αλλά δεν αδυνατούσε να του το εκφράσει με λόγια καθώς εκείνη μιλούσε ρωσικά κι εκείνος ισπανικά. Τελικά με την μέθοδο της παντομίμας κατάφεραν να γνωριστούν.

Η πανέμορφη Ρωσίδα, έχει πει σε συνέντευξή της, ότι ο ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά» ήταν αποφασισμένος να την διεκδικήσει κι έτσι στην «επίθεσή» του δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Ο Κριστιάν Νομπόα και η Όλγα Ρομανόβα παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Κρίστοφερ, 5 ετών και τον Λούκα, δύο ετών. Παρά τις δύο γέννες, διατηρεί τις αναλογίες μοντέλου και κάθε της εμφάνιση στη συμπρωτεύουσα προκαλεί αναταραχή στον αντρικό πληθυσμό.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει πει ότι αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει παντρευτεί Ρωσίδα καθώς θεωρεί ότι οι Ρωσίδες είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου ενώ εκείνη έχει πει ότι παντρεύτηκε τον καλύτερο άνδρα του Εκουαδόρ.

















newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου