ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνείται να εγκαταλείψει το γραφείο του στη Βουλή



Αρνητικός φέρεται να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στο να παραχωρήσει το γραφείο που διαθέτει στο κεντρικό κτίριο του κοινοβουλίου.



Την Δευτέρα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απέστειλε επιστολή σε τρεις πρώην πρωθυπουργούς με την οποία τους κάνει «έξωση», ζητώντας να παραδώσουν τα γραφεία που διατηρούν εντός του κοινοβουλίου.
Αποδέκτες της «έξωσης» είναι οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το σκεπτικό της προέδρου της Βουλής ήταν ότι δεν μπορεί να διατηρούν γραφείο στο κτίριο του κοινοβουλίου όσοι πρώην πρωθυπουργοί δεν είναι πλέον ενεργοί πολιτικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην επιστολή της δεν θέτει χρονικό όριο, μέσα στο οποίο οι τρεις αποδέκτες οφείλουν να αποχωρήσουν, ωστόσο τους καθιστά σαφές ότι η απόφασή της είναι οριστική. Μία αντίστοιχη επιστολή αναμένεται να λάβουν στο επόμενο διάστημα και όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής, που δεν είναι σήμερα βουλευτές, αλλά διατηρούν γραφεία σε κτίρια που μισθώνει η Βουλή.

Για όλα αυτά, βέβαια, απαιτείται αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είναι και το επιχείρημα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου αρνείται να απομακρυνθεί από το γραφείο του στη Βουλή.

Τελευταίες πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο Κώστας Σημίτης έχει ήδη διαμηνύσει πως θα παραδώσει το γραφείο του, ενώ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έχει απαντήσει ακόμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου