ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Νέα αποκάλυψη για τις τελευταίες ώρες του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ποιοι και γιατί τον έψαχναν λίγη ώρα αφού έφυγε από τη Γαλακτοκομική σχολή;

Μια αποκάλυψη έρχεται να μπλέξει ακόμη περισσότερο την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.


Πρόκειται για μαρτυρία κατοίκου των Ιωαννίνων που ενισχύσει την εκδοχή ότι κάτι συνέβη στον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη μέσα στη Γαλακτομική Σχολή, που τον οδήγησε να κόψει τις φλέβες του, αλλά και ότι κάποιοι γνώριζαν τι έγινε, και για αυτό τον λόγο τον έψαχναν λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, όπως αποκάλυψε το Mega, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του 20χρονου, Κρητικοί συμφοιτητές του τον έψαχναν με μια φωτογραφία στα χέρια.

«Ήμασταν στις 11 το βράδυ σε μια καφετέρια και μπήκαν μέσα με ένα κινητό και τη φωτογραφία του και μας ρωτούσαν αν τον είδαμε. Η απορία μας ήταν πώς ψάχνεται ένας 20χρονος μετά από έξι ώρες που έφυγε. Πώς θεωρείται ότι έχει χαθεί», δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Από την πλευρά τους, οι φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής παραδέχονται ότι έψαξαν τον 20χρονο Βαγγέλη, ωστόσο δεν εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν να ανησυχήσουν άμεσα μόλις έφυγε.




Εισβολή διαδηλωτών

Διαδηλωτές εισέβαλαν στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά και να "ανοίξουν τα στόματα".

Προηγήθηκε συγκέντρωση κατά του σχολικού εκφοβισμού έξω από τη Σχολή από εκατοντάδες κατοίκους και φοιτητές άλλων σχολών των Ιωαννίνων, η οποία ήταν αρχικά ειρηνική.

Στη συνέχεια ωστόσο μεγάλο μέρος των διαδηλωτών έσπασε το λουκέτο της πύλης και εισέβαλε στον χώρο της Σχολής, όπου βρίσκονταν και οι σπουδαστές, με την ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη και την οργή να ξεχειλίζει για ό,τι συνέβη στον 20χρονο σπουδαστή.

Λίγες ώρες αργότερα οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές αποχώρησαν και στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας.

Σπουδαστές Γαλακτοκομικής: Να πάψουν τα λαϊκά δικαστήρια

Σε ανακοίνωσή τους οι σπουδαστές της Σχολής είχαν τονίσει την θλίψη τους για την τραγική απώλεια του συμφοιτητή τους, σημειώνοντας ότι σαν μαθητές δεν θα υποκαταστήσουν το έργο της Δικαιοσύνης με το να καταδικάσουν τον οποιοδήποτε.

Ζητούσαν δε να τηρηθεί η ίδια στάση από κάθε καλοπροαίρετο και ευαισθητοποιημένο άτομο που θέλει να δηλώσει τη συμπαράστασή του και δεν υιοθετεί άκριτα την κάθε 'πληροφορία.

«Αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης είναι να στοχοποιείται άκριτα οποιοσδήποτε από εμάς. Έτσι γινόμαστε με τη σειρά μας θύματα εκφοβισμού και διαπόμπευσης από όσους ισχυρίζονται ότι είναι πολέμιοι των φαινομένων αυτών», υπογράμμιζαν και ζητούσαν να «πάψουν άμεσα τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά 'λαϊκά δικαστήρια' που δυναμιτίζουν καθημερινά το κλίμα και μπορούν να καταστρέψουν σε μια νύχτα τη ζωή αθώων ανθρώπων».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου