ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η χώρα καταστρέφεται. Στείλτε στις Βρυξέλλες τον… Κουφοντίνα

Συμβαίνουν τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που νομίζουμε πλέον ότι το δίμηνο του ΣΥΡΙΖΑ είναι διετία. Αλλά συμβαίνουν και τόσο πολύ κακά γεγονότα για τη χώρα που πλέον όλοι σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και
αναρωτιόμαστε: Πόσο χειρότερα θα ήταν με μια κυβέρνηση Σαμαρά τώρα και με εκλογές το ερχόμενο φθινόπωρο;


Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ή χειρότερη από αυτή που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση; Μια ειλικρινής απάντηση θα μπορέσει να μας δώσει απαντήσεις και για τα όσα έγιναν στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου και λίγο μετά.

Όμως, τα γεγονότα είναι καταιγιστικά, όχι μόνο στην οικονομία. Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα βουλιάζει, οι διεθνείς οίκοι την κατατάσσουν στα σκουπίδια, οι επενδυτές φεύγουν τρέχοντας, έχουμε εσωτερική στάση πληρωμών, ετοιμαζόμαστε για πιστωτικό γεγονός με τους δανειστές, δεν υπάρχει… σάλιο παντού και η κυβέρνηση βάζει χέρι στα αποθεματικά, η ανάπτυξη χάθηκε και το πλεόνασμα εξανεμίστηκε, δείτε με τι ασχολείται η κυβέρνηση:

-Στήνει φιέστες στην Ομόνοια για να χορέψει ο κόσμος και να ξεχάσει την πίκρα του.

-Τα βάζει με τους στρατιώτες και μιλά για φασισμό και για ακροδεξιούς όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο ακραίο κόμμα που πέρασε ποτέ.

-Βουλευτές της βολτάρουν στις φυλακές και συνομιλούν με τρομοκράτες τύπου Κουφοντίνα. Ακούνε μάλιστα την άποψή του για τον σωστό σχεδιασμό του σωφρονιστικού συστήματος. Δηλαδή έγινε ο «Φαρμακοχέρης» σύμβουλος το υπουργείου!

-Η γνωστή… Ζωή έγινε πρόεδρος μιας ακόμη επιτροπής που θα διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις.

-Ο Τσίπρας συναντάται με τον αποτυχημένο πολιτευτάκο Κουβέλη, τον βασικό υπαίτιο της καταστροφής της χώρας από τη προκήρυξη των εκλογών και μετά. Μάλιστα ο Κουβέλης εξέφρασε και τη στήριξή του στην κυβέρνηση. Γλύφει μπας και τον ξαναδεχθούν πίσω.

-Ετοιμάζουν νομοσχέδιο για τη χορήγηση ιθαγένειας και αν σκεφτούμε τι έκαναν με τα κέντρα κράτησης καταλαβαίνουμε σε τι νέο έγκλημα οδηγούμαστε.

-Ο Κατρούγκαλος διορίζει αβέρτα με προμήθειες και κάνει μηνύσεις γιατί τον αποκάλυψαν.

-Η κυβέρνηση δίνει τον απολογισμό διμήνου και το πιο σπουδαίο επίτευγμά της είναι η… επανασύσταση της ΕΡΤ.

-Η παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη βγάλει τη χώρα από το ευρώ ενώ η χώρα κατατρύχεται από το μεγάλο δίλημμα: Θα διώξουν ή όχι τον Βαρουφάκη;

-Μην ξεχάσουμε: Ο ξάδερφος του Τσίπρα πήγε στο Ιράν για να βρει χρηματοδότηση της οικονομίας. Τέτοια οικονομική διπλωματία έχουμε.

-Ο Τσίπρας υπέγραψε την πρώτη του Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Αυτές που κάποτε κατήγγειλε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Δάσκαλε που δίδασκες…

-Τι άλλο να θυμηθούμε από το τσίρκο; Τη Ρένα Δούρου; Τον Διαμαντόπουλο τον αντιεξουσιαστή που θέλει βουλευτική λιμουζίνα; Τους Λαφαζάνηδες και το κόμμα της δραχμής; Τους μπαχαλάκηδες που ετοιμάζονται για το μεγάλο ντου; Τον Ξηρό που βγαίνει με φωτογραφική διάταξη;

Αυτό που ζούμε είναι απίστευτο και όταν τολμάς να μιλήσεις ή να γράψεις τα… τρολ σε τσακίζουν. Δεν τολμάς να πεις τη γνώμη σου και σου επιτίθενται οι… Επαναστάτες. Σε χαρακτηρίζουν γερμανοτσολιά και Μερκελιστή αυτοί που προσκύνησαν στην πύλη του Βραδεμβούργου. Δεν τολμάς να αντισταθείς στην ανηθικότητα των υπουργών, στα σκάνδαλα που δεν αποκαλύπτονται γιατί κάποιοι φοβούνται. Κι ενώ η χώρα βουλιάζει στο βούρκο του ΣΥΡΙΖΑ η ελληνική κοινωνία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Περιμένει χάρισμα φόρων και του έρχονται χαράτσια. Περιμένει αντίσταση στις διαπραγματεύσεις και του έρχονται τα νούμερα που κρατούν την τύχη της χώρας στα χέρια τους.

Περιμένει ηρεμία και ετοιμάζεται για τη μεγάλη θύελλα.

Δεν υπερβάλλουμε: Η κατάσταση είναι τόσο δραματική που ποτέ άλλοτε η χώρα δεν κινδύνεψε τόσο σοβαρά. Κι αυτοί.. συνομιλούν με τους τρομοκράτες.

Στείλτε στις Βρυξέλλες λοιπόν τον Κουφοντίνα!

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου