ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

FAZ: Η Ελλάδα έχει λεφτά μέχρι τις 8 Απριλίου

Σε αποκλειστικό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Frankfruter Allgemeine Zeitung, ορίζει ως deadline επάρκειας κεφαλαίων για την Ελλάδα προκειμένου να
καλύψει τις εσωτερικές χρηματοδοτικές της ανάγκες, την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Η εφημερίδα επικαλείται εσωτερικά έγγραφα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει τα στελέχη της από την Αθήνα, έπειτα από τις επισκέψεις της Τρόικας και των τεχνικών κλιμακίων. Η γερμανική εφημερίδα εξάγει το συμπέρασμα ότι η ελληνική κυβέρνηση δε θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, ενώ από την 9η Απριλίου, η εσωτερική κατάσταση στη χώρα θα είναι σε βαθμό «κόκκινου συναγερμού».

Όπως προειδοποιεί η FAZ, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να τρέξει το θέμα της λίστας των μεταρρυθμίσεων, καθώς έχει στη διάθεσή της μόλις δύο εβδομάδες, ώστε να πείσουν τους εταίρους να αποταμιεύσουν κεφάλαια προς την Ελλάδα. Κάτι το οποίο θεωρείτε πολύ δύσκολο. Στους υπολογισμούς της Επιτροπής, σύμφωνα με την εφημερίδα υπολογίζεται και η χρήση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. Παράλληλα όμως υπολογίζονται και τα χρήματα που θα αξιοποιήσει η κυβέρνηση από τις δημόσιες επιχειρήσεις και τις ΔΕΚΟ. Στο τέλος υπογραμμίζει πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένει πως τα στελέχη της θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν σύντομα τα βιβλία σε ελληνικά υπουργεία, κάτι στο οποίο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έφερε αντίρρηση. Αυτό συνιστά οπισθοχώρηση βέβαια στην ρητορική της ελληνικής κυβέρνησης πως η Τρόικα έφυγε οριστικά από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου