ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Έρχονται... Όλγα Τρέμη και Νίκος Ευαγγελάτος ON Line

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου και στις 11 και 30 το βράδυ , κάνει πρεμιέρα από την συχνότητα του Mega η καινούργια εκπομπή που θα μεταδίδεται
απ’ ευθείας, με παρουσιαστές την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τίτλος εκπομπής; ON Line …


Είναι καταπληκτικό όταν συνεργάζονται δημιουργικά μυαλά «δουλεμένα» δεκαετίες στον χώρο του αδυσώπητου χώρου των media που έχοντας ξεπεράσει τις «παιδικές αρρώστιες» της ματαιοδοξίας και της φιλοδοξίας παράγουν δημιουργικά . Γιατί το γράφω; Μα γιατί ο Νίκος και η Όλγα, η Όλγα και ο Νίκος, κράτησαν τα αρχικά των μικρών τους ονομάτων και συνέθεσαν τον τίτλο της εκπομπής, προσθέτοντας ως «ουρά» μια... γραμμή ή καλύτερα στα... ελληνικά Line. Οι πληροφορίες μου θέλουν να είναι και εξαιρετικός ο τρόπος με τον οποίο έχει εκφραστεί αυτό που σας γράφω και γραφιστικά στο σήμα της εκπομπής.

Η θεματολογία της εκπομπής δεν θα μπορούσε παρά να μην ασχολείται με θέματα που αφορούν τις επιδράσεις της λήψης πολιτικών αποφάσεων στην καθημερινότητά μας. Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο τα social media, καθώς η διαδραστικότητα θα είναι συνεχής. Επίσης τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο, στα sites Ελλάδας και εξωτερικού θα παρουσιάζονται στους τηλεθεατές .

Σημαντικότατος συντελεστής στην εκπομπή το κοινό, το οποίο θα έχει εξαιρετικά ενεργό ρόλο κατά την διάρκεια της ροής της συζήτησης. Θέλω λίγο να σταθώ στον ρόλο του κοινού για τους εξής λόγους.

Είναι αρκετές φορές που η ύπαρξη κοινού σε εκπομπές, έχει καταλήξει να έχει απλώς διακοσμητικό ρόλο. Οι πολίτες στο πλατό, είναι στοιχείο που μπορεί ή ν’ απογειώσει την κουβέντα ή να την απορυθμίσει , καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να «σκηνοθετηθεί» στην ροή μιας εκπομπής που μεταδίδεται απ’ ευθείας, η κατάλληλη στιγμή που θα εκφραστεί η γνώμη του ανθρώπου που συμμετέχει στο κοινό. Το γράφω αυτό γιατί με τον θυμό που έχει συσσωρεύσει ο κόσμος, το πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθεί ο τηλεοπτικός αέρας για να «ξεμπουκώσει» ο μέσος πολίτης που νιώθει και απαξιωμένος και αδικημένος.

Εκεί ακριβώς σημαντικός καταλύτης θα είναι η εμπειρία των παρουσιαστών, όπως και η ετοιμότητα της συντακτικής ομάδας να καταφέρουν να εντάξουν τις παρεμβάσεις του κοινού, την στιγμή που πρέπει, αποφεύγοντας τη «χάβρα».

Πιστεύω ότι τόσο η Όλγα Τρέμη , όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος , ως τηλεοπτικό δίδυμο , δημιουργούν προϋποθέσεις μιας εκπομπής που κάθε άλλο αδιάφορη δεν θα είναι . Τα συστατικά που διαθέτουν τα ξέρω. Η Όλγα Τρέμη , με εμπειρία περισσότερη από 35 χρόνια και με μια παρουσία τα τελευταία χρόνια που αποδεικνύει το ήθος, την αγωγή, την παιδεία της αλλά και την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στην διαχείριση εξαιρετικά σοβαρών πολιτικών και κοινωνικών γεγονότων, έχει κατορθώσει να κερδίσει τον σεβασμό μιας μεγάλης κατηγορίας κοινού. Η Όλγα δεν υπήρξε ποτέ ούτε αγενής , ούτε απαξιωτική με τους καλεσμένους της ή τους συνεργάτες της. Επίσης στις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικού αέρα που κάλυψε , από την «ηλεκτρική καρέκλα» και της κεντρικής παρουσιάστριας του μεγάλου καναλιού δεν προκάλεσε, οργή κοινού. Είναι μια γυναίκα που εξέθεσε την ζωή της τόσο όσο, έφτασε να μιλήσει ανοιχτά κάποτε για την αισθητική παρέμβαση που έκανε απενοχοποιημένα, υπέγραψε με το στυλ που υιοθέτησε, τόσο στο ντύσιμο όσο και στα αξεσουάρ την αξία του να διαθέτει κάποιος αισθητική, με τρόπο όμως που να νιώθω ότι το κάνει για με τιμήσει, εμένα που την φιλοξενώ σπίτι μου και όχι για να επιδειχθεί . Οι λεπτομέρειες ξέρετε παίζουν τόσο καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία ...

Η συνέντευξη που δίνει άλλωστε στην εφημερίδα Real αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμη πολύ λόγοι που δικαιώνουν αυτό που η Όλγα ήταν και είναι . Κυρία !

Ο Νίκος Ευαγγελάτος τώρα . Με δεδομένο ότι τον γνωρίζω από την εποχή που δούλευε στον 9 ,84 είναι από τους ελάχιστους παρουσιαστές – δημοσιογράφους που μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα τα «πάντα – όλα » που μπορούν να συμβούν σε μια «ζωντανή» εκπομπή .

Συζητάει με τους καλεσμένους , έχει απόλυτη επαφή με το κοντρόλ και με όσα αναπάντεχα συμβαίνουν , παρακολουθεί ταυτόχρονα την ροή του ανταγωνισμού , ελέγχει του τίτλους που γράφονται στον «αέρα» , δεν έχει καμία ανάγκη «οτοκιού» , δεν χρειάζεται να κρατάει σημειώσεις και αν τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι όπως έχει προγραμματιστεί , μπορεί να τα «φέρει όλα τούμπα» ώστε ο τηλεθεατής να μην καταλάβει το παραμικρό . Το κοινό που τον ακολουθεί , τον έχει κατατάξει ως δημοσιογράφο – ρεπόρτερ κοινωνικών – λαϊκών θεμάτων που υπηρετεί μια δημοσιογραφία , διαφορετικής «σχολής» από εκείνη της Όλγας Τρέμη .

Αυτό το «πάντρεμα» λοιπόν δυο ώριμων πια δημοσιογράφων πιστεύω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς και οι δυο από διαφορετικό μετερίζι ο καθένας έχουν συνειδητοποιήσει την αλλαγή της νοοτροπίας σε αυτό που περιμένει το κοινό από τους διαμορφωτές άποψης.

Ένας από τους συντελεστές της εκπομπής που αποτελεί μεγάλη έκπληξη , είναι ο συνθέτης της μουσικής του σήματος . Το αναφέρω καθώς , ο Νίκος Ευαγγελάτος , είναι ένας από τους εξαιρετικά καλούς γνώστες της μουσικής . Την σύνθεση λοιπόν έχει κάνει ένας Έλληνας 24 χρονών , ο οποίος διαπρέπει στην πιο διακεκριμένη ακαδημία μουσικής στον κόσμο και η οποία για τους γνώστες βρίσκεται στην Βοστόνη .

Λέγεται Αντώνης Καλούδης και είναι ο γιος του πρώτου συζύγου της Όλγας Τρέμη !!! Με δυο χρόνια μόνο διαφορά από τον γιο της Όλγας τον Αλέξανδρο , ήξερα τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούσε η Όλγα με την οικογένεια του πρώτου της συζύγου . Τις διακρίσεις που έχει ο Αντώνης τις ήξερα από σπουδαίο φίλο μου Μουσικό και συνθέτη , ξένο , όχι Έλληνα , ο οποίος τον είχε ακούσει στην Αμερική πριν τρία χρόνια .

Παραμένουμε λοιπόν ON LINE… και καλή επιτυχία σε όλους τους συνεργάτες της εκπομπής , καθώς η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ !


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου