ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η καλονή εγγονή του ιδρυτή της Spentzos Films (Φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ)!!

Γεννήθηκε μέσα στο σινεμά, μεγάλωσε με τις μυθοπλασίες της μεγάλης οθόνης κι ονειρεύτηκε τον εαυτό της σε αυτή. Μέχρι που αποφάσισε και εκείνη να ακολουθήσει την κινηματογραφική παράδοση της
οικογένειας πρωταγωνιστώντας αυτή τη φορά στην μεγάλη οθόνη ...Η Τες Σπέντζος, η εγγονή του ιδρυτή της Spentzos Films, είναι όμορφη, σέξι και αποφασισμένη να πετύχει στην υποκριτική τέχνη.


«Γεννημένη στην Οτάβα, από μία Καναδή σούπερ μαμά και έναν Έλληνα πατέρα που εργαζόταν στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αντιλαμβάνεστε πώς κόλλησα το μικρόβιο του σινεμά. Από πολύ μικρή ονειρευόμουν να ενσαρκώσω έναν χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη, να βρεθώ μπροστά από τις κάμερες και να ζήσω όλα τα υπέροχα πράγματα που ζει κάποιος σε ένα πλατό. Ξεκίνησα να πρωταγωνιστώ από μωρό σε διαφημιστικά σποτάκια για γάλα και πάνες και συνέχισα μέχρι και τα 15 μου που άρχισαν να ασχολούμαι πολύ ενεργά. Από τότε έχω συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές ταινίες και σε κάποιες ταινίες αμερικάνικης παραγωγής. Θέλω να αναγνωριστεί το ταλέντο μου και η δημιουργική μου πλευρά». Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί η Τες Σπέντζος, εγγονή του μεγάλου Έλληνα κινηματογραφιστή και ιδιοκτήτη της εταιρίας «Spentzos films», για να περιγράψει τον εαυτό της.



Η Τες είναι ένα κορίτσι που θέλει να διαπρέψει, και γι΄αυτό δουλεύει σκληρά. Λατρεύει να ασχολείται με όσα αγαπάει, όπως οι μηχανές μεγάλου κυβισμού, τα extreme sports, το βόλεϊ και το ice-skating. Μεγάλο της όνειρο είναι να οδηγήσει αγωνιστικό αυτοκίνητο στη Formula 1. Η Τες παίζει, ποζάρει και χορεύει, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει και ως εθελόντρια σε οργανισμούς και ιδρύματα. Εθελοντική συνεισφορά είχε και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Πριν μπει στην εφηβεία, η Τες έφυγε για τον Καναδά προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της. Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, με τίτλο «Παραμονεύοντας» («Lurk»).



Κινηματογραφικά έχει κάνει πέρασμα στην ταινία τρόμου «Σε Βλέπω IV (Saw IV)», στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας έκρυβε το όμορφο πρόσωπό της πίσω από μια μάσκα... γουρουνιού, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον βραβευμένο με Όσκαρ Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.



Από νεαρή ηλικία που καβαλούσε μηχανάκι αισθανόταν σαν μικρή James Dean και λάτρευε την ταχύτητα. Πολλές από τις ελεύθερες ώρες της τις περνούσε στον κινηματογράφο Ιντεάλ, περιμένοντας τον πατέρα της - και συνεχιστή της παράδοσης των Σπέντζων. Επίσης αγαπά και τα ταξίδια, τα οποία τον τελευταίο καιρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι (Βραζιλία, Αίγυπτο, Λος Άντζελες, Καναδά και Ελλάδα).

Τον τελευταίο καιρό συμμετέχει και σε ένα πιλοτικό επεισόδιο για μια σειρά εκπομπών τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Στο Instagram της γράφει «Live, love, laugh» και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει «Ζήσε, αγάπα, γέλα», ενώ έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ, με τη φράση, «Ό,τι με τρέφει με καταστρέφει» στα αραβικά.


Η Τες Σπέντζος αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά υπογραμμίζει ότι της αρέσουν οι προσγειωμένοι, ειλικρινείς άνθρωποι που είναι πάντα ο εαυτός του, γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά «Τα λουλούδια από μέσα αρχίζουν να ανθίζουν».

Χθες βράδυ η εγγονή του ιδρυτή της «Spentzos films», η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα παραβρέθηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας του Βασίλη Κατσίκη, στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ι-4: Λούφα και Απαλλαγή» επιστρέφει με το «Lurk», ένα αγγλόφωνο ψυχολογικό θρίλερ πιστό στα πρότυπα του home invasion είδους, με πρωταγωνίστρια την εκθαμβωτική Ελληνο-Καναδή.



Άλλες ταινίες που η Τες Σπέντζος έχει συμμετάσχει είναι οι FUGITIVE AT 17 (Los Angeles,) THE FLIGHT OF THE SWAN (Greece), HARDEN STEEL (Canada), EDEN IS WEST (Greece), SAW IV (Canada), EMMA BLUE (AUS) και YOUNG ALEXANDER (US), αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές στον Καναδά, όπως τις AROUND TOWN, KALEIDOSCOPE και STREETERS.





newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου