ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Spiegel: Κι ο Τσίπρας έχει μιλήσει για δημοψήφισμα...

Εκτός του κ. Βαρουφάκη ανάλογα υπονοοούμενα για δημοψήφισμα έχει αφήσει και ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει το γερμανικό Der Spiegel και δημοσιογράφος του που πήρε την εβδομάδα που πέρασε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό



Με ανάρτησή του στο Twitter, o Mathieu von Rohr δημοσιεύει απόσπασμα από τη συνέντευξη Τσίπρα στο περιοδικό, στο οποίο ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο τι θα συνέβαινε αν στην Ελλάδα γινόταν δημοψήφισμα.

Σε αυτό, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο δημοσιογράφος λέει πως πολλοί στη Γερμανία πιστεύουν ότι το ευρώ θα ήταν πιο ισχυρό χωρίς την Ελλάδα και του υπενθυμίζει ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια μειοψηφία, η οποία επιθυμεί την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

«Αν προχωρούσαμε σε δημοψήφισμα αύριο με την ερώτηση, "θέλετε την αξιοπρέπειά σας ή τη συνέχιση μιας αναξιοπρεπούς πολιτικής", τότε όλοι θα επέλεγαν την αξιοπρέπεια, ανεξαρτήτως των δυσκολιών που θα συνόδευαν αυτή την απόφαση» απαντά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας παράλληλα ότι η απειλή στην Ευρώπη σήμερα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή το Podemos, είναι το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία ή το AfD στη Γερμανία.


imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου