ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Μία Ελληνίδα κάνει «κομμάτια» τους μεγάλους stars

Με τη μουσική της ενθουσιάζεται ακόμη και ο διάσημος ράπερ και μουσικός παραγωγός Pitbull, ο οποίος άλλωστε τη συμπεριέλαβε στη χρυσή λίστα των
καλλιτεχνών που τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται αποκλειστικά με την εταιρία του!


Με τα hits της ξεσηκώνει το κοινό σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ το νέο τραγούδι της «Broken», που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό με τη φωνή της Katt Rockell, έχει αγαπηθεί ήδη από τους απανταχού φαν της, οι οποίοι το έχουν συμπεριλάβει στις προτιμήσεις τους, σύμφωνα με τα επίσημα charts. Η dj και μουσική παραγωγός Ξένια Γκάλη (ή Xenia Ghali, όπως τη γνωρίζουν στο εξωτερικό) έχει «συστήσει» την τελευταία επιτυχία της και στην Ελλάδα, μέσα από τη συνεργασία της με την Τάμτα, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.
Ο Σάκης Ρουβάς

Το τραγούδι στα ελληνικά έχει τον τίτλο «Γεννήθηκα για σένα» και αποτελεί ένα από τα τελευταία hits της ερμηνεύτριας. Εκτός όμως από την Τάμτα, η Ξένια Γκάλη υπογράφει σε μουσική σύνθεση και παραγωγή το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Πιο ψηλά», ενώ οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν και στην περιοδεία του τραγουδιστή με τον τίτλο The Ace Of Hearts Tour.
«Το συγκεκριμένο τραγούδι το κυκλοφορήσαμε με τη φωνή του Σάκη Ρουβά και στα αγγλικά με τον τίτλο "Open Eyes". Είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία αυτή, γιατί ο Σάκης, εκτός από ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης, είναι κι ένας σπουδαίος και γλυκός άνθρωπος» αναφέρει η Ξένια Γκάλη, που φωτογραφήθηκε για την «Espresso» κατά τη διάρκεια ενός ολιγοήμερου ταξιδιού της στη χώρα μας, προτού επιστρέψει για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στη Νέα Υόρκη.

«Μια σημαντική στιγμή της συνεργασίας μου με τον Σάκη Ρουβά ήταν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της εκδοχής "Open Eyes" στα World Music Awards 2014, όπου ο Σάκης βραβεύτηκε με το Greek Legend Award. Το τραγούδι απέσπασε καταπληκτικές κριτικές και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Οσο για τον Σάκη, την ώρα της παρουσίασης ήταν μοναδικός και ξεσήκωσε τους πάντες» προσθέτει.
Η μουσική για την Ξένια είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, αφού, όπως μας εκμυστηρεύεται, ασχολείται με τους ήχους ολημερίς κι αυτό όχι μόνο γιατί οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί λόγω της επιτυχίας της, αλλά κι επειδή τώρα πια μόνο ένας δρόμος υπάρχει για εκείνη, όπως τονίζει, αυτός της κορυφής!

«Προσπαθώ να είμαι όσο πιο προσεκτική γίνεται με τις κινήσεις μου, γιατί στον χώρο που έχω επιλέξει να δραστηριοποιηθώ γνωρίζω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να κατακτήσεις τα όνειρά σου» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Ετσι δουλεύω συνέχεια, ενώ μαζί με την ομάδα μου προσπαθούμε να κατακτούμε κάθε φορά τους στόχους μας. Αυτό έγινε από την πρώτη κιόλας στιγμή που βρέθηκα στην Αμερική, όταν αποφασίσαμε να βγάλουμε το πρώτο τραγούδι "Out With a Bang" με τη φωνή της Jessica Sutta, ενώ είχαμε ήδη στα χέρια μας το "Broken". Παράλληλα έκανα master στη μουσική σύνθεση και στην παραγωγή στο New York University και bachelor στην Αγγλία στο University of Surrey».
Οι διαγωνισμοί

Οπως τονίζει η ίδια, η Ελλάδα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας της («και της καρδιάς μου»). «Από τον πρώτο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που πήρα μέρος, τον Creative Talent Contest 2009, όπου κέρδισα την τέταρτη θέση, μέχρι το iStandard Producer Showcase στη Νέα Υόρκη, όπου κλήθηκα να παρουσιάσω κομμάτια μου μπροστά στους κορυφαίους παγκοσμίως μουσικούς παραγωγούς- ανάμεσά τους οι παραγωγοί των Kanye West, Lil Wayne, Rihanna, Drake και Eminem- έχουν συμβεί τόσο πολλά που θέλω τον χρόνο μου για να τα συνειδητοποιήσω. Ετσι είναι όμως η ζωή, όλο εκπλήξεις κι εγώ καλούμε να συνεχίσω την πορεία αυτή» καταλήγει η Ξένια Γκάλη, την εμφάνιση της οποίας επιμελούνται η στιλίστρια Φανή Πολυχρονίου, ο hairstylist Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και η make up artist Μαρία Δημοπούλου.
Γοήτευσε και τον Pitbull!
Ο πρώτος που άκουσε τη μεγάλη επιτυχία, όπως αποδείχτηκε, «Broken» ήταν ο γνωστός ράπερ Pitbull, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλε την Ελληνίδα dj -έχει την αμερικανική υπηκοότητα- να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία του. «Του παρουσίασα τη δουλειά μου και ενθουσιάστηκε» λέει η Ξένια και περιγράφει: «Αυτό φυσικά με χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί ήρθα σε επαφή με την ελίτ των καλλιτεχνών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ετοιμάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα για το μέλλον και αισθάνομαι υπερήφανη. Ηδη είμαι στο στούντιο και δουλεύω τα επόμενα releases με καλλιτέχνες του εξωτερικού, ενώ είμαι κοντά με τον Wyclef Jean. Επίσης δουλεύω και με Ελληνες καλλιτέχνες, ενώ συνεχίζω να κάνω live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν το πιστεύω όλο αυτό που έχει συμβεί, αλλά ταυτόχρονα είναι και η ζωή μου και πρέπει να τη ζήσω όπως έρχεται. Θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο. Σχεδόν από τα πρώτα βήματα που έκανα στο Λονδίνο πίστευα πως η ζωή μου θα έφτανε σε ένα σημείο που θα μοιράζεται ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα και τελικά έτσι έγινε».



Θάνος Μακρογαμβράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου