ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τα χρυσά μωρά της μόδας είναι από τη Θεσσαλονίκη (Video)

Είναι σημαντικό να βλέπεις σε τόσο δύσκολες εποχές νέους ανθρώπους ν΄ ανοίγουν τα φτερά τους και να ψάχνουν νέους επαγγελματικούς δρόμους.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για νέα κορίτσια, πανέμορφα τα οποία δεν μπαίνουν σε όρια και στεγανά.




Κορίτσια μόλις 23 ετών που δεν υπακούουν στα κελεύσματα της σύγχρονης εποχής που θέλει τα περισσότερα κορίτσια να ψάχνουν χορηγούς προκειμένου να καβατζωθούν.

Η Αθηνά Βαφείδου και η Αρετή Ζάνα είναι τα νέα χρυσά μωρά της Ελληνικής μόδας. Δυο κορίτσια που γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσαν μαζί. Κολλητές από μικρές. Διαφορετικές από μικρές.

Η Αθηνά και η Αρετή λοιπόν αποφάσισαν παράλληλα με τις κύριες ασχολίες τους, η μια φοιτήτρια φαρμακευτικής και η άλλη τραγουδίστρια να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.

Δημιούργησαν το fashion blog double trouble και μέσα από εκεί μοιράζονται την καθημερινότητά τους αλλά κυρίως την τρέλα τους για την μόδα.

Στη λογική των Αμερικανίδων Fashion bloggers τα κορίτσια ενημερώνουν τον κόσμο τους για τις νέες τάσεις αλλά φροντίζουν να επικοινωνούν με διαδραστικότητα και να συνομιλούν με γυναίκες όλων των ηλικιών.
«Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας… πιο χαρούμενο. Γι αυτό και ετοιμάζουμε κάτι την Δευτέρα που θα συζητηθεί»… μας λένε… και μοιράζονται μαζί μας το βιντεο που ακολουθεί.
Τι να είναι άραγε





blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου