ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 145-146-147-148-149 (ΒΙΝΤΕΟ - video)


Ρουά ματ, επεισόδιο 145. Ο Μιχαήλ, ο οποίος βάζει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή επεμβαίνει στην επίθεση της Ρουμπίνης από δυο
αγνώστους άντρες και την σώζει την τελευταία στιγμή.
Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Ιωάννα πως την ζηλεύει πολύ και μόνο με τον Μάξιμο αντέχει να την βλέπει. Όμως ο Ηρόδοτος βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο και μαθαίνει τα πάντα για την κρυφή τους σχέση. Αμέσως πηγαίνει και τα λέει όλα στον Σάββα και την Αλεξία. Η Ιωάννα αποφασίζει να φέρει τη δική της οικογένεια, αλλά και την οικογένεια της Ρουμπίνης πιο κοντά, καλώντας τους για φαγητό στο σπίτι της. Η Ρουμπίνη βρίσκει ένα όπλο στο σπίτι.

Ρουά ματ - Επεισόδιο 145 από takis12100

Ρουά ματ, επεισόδιο 146. Η Σαμ πείθει την Ρουμπίνη πως το όπλο άνηκε στον άντρα της και είναι νόμιμο. Η Ρουμπίνη χαίρετε με την έκβαση της υπόθεσης σχετικά με την διαθήκη. Η Ιωάννα είναι ικανοποιημένη που το σχέδιο της σχετικά με το νέο της φίλο, πετυχαίνει. Ο Ηρόδοτος και η Αλεξία πηγαίνουν να φάνε στο μαγαζί του Δημήτρη και αφήνουν υπονοούμενα σχετικά με αυτόν και την Ιωάννα. Ο Σάββας πείθει τον Μάξιμο να προσλάβει στη δουλειά τη Μυρτώ.

Ρουά ματ - Επεισόδιο 146 από takis12100

Ρουά ματ, επεισόδιο 147. Η Ιωάννα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην Αλεξία αλλά και στον Ηρόδοτο και τους λέει πως θα μείνουν χωρίς δουλειά εάν δεν σταματήσουν να κουτσομπολεύουν. Ο Δημήτρης μένει με το στόμα ανοιχτό όταν βλέπει πόσο άσχημα συμπεριφέρετε η Ιωάννα. Η Σαμ κάνει σχέδια για να καταστρέψει τη Ρουμπίνη, η οποία αρχίζει να καταλαβαίνει πως τελικά έχει πολλούς εχθρούς.

Ρουα Ματ Επεισοδιο 147 από greekseries

Ρουά ματ, επεισόδιο 148. Η Ρουμπίνη ανακάλυψε ως ο Ευθυμίου συστήθηκε ως ένα άλλο άτομο με σκοπό να την εξαπατήσει για να μην γίνει αυτή η κληρονόμος. Η Ρουμπίνη και το παιδί μένουν ένα βράδυ στο σπίτι του Μάξιμου. Η Παυλίνα η ποια θέλει να προσεγγίσει φιλικά τον Ηρόδοτο καταλήγει να τσακώνετε άσχημα μαζί του.

Ρουά ματ - Επεισόδιο 148 από takis12100

Επεισόδιο 149.





Roua mat - epeisodio 149 από jonakos23
tv-greek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου