ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Αναβαθμίστηκε... ο ξάδελφος

Ταχύτατη ήταν η ανέλιξη του ξαδέλφου του πρωθυπουργού, του Γεώργιου Τσίπρα ο οποίος από σύμβουλος του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, αναβαθμίστηκε μέσα σε ένα μήνα σε…
γενικό γραμματέα του υπουργείου. Σύμφωνα με το ΦΕΚ που υπογράφηκε πρόσφατα, ο Γιώργος Τσίπρας παύεται από ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Εξωτερικών και αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Προφανώς δεν έχει καμιά… σχέση ο Αλέξης Τσίπρας στην αναβάθμιση του ξαδέλφου. Είχε τα προσόντα μάλλον, κάτι που απέδειξε και με το ταξίδι του στο Ιράν όπου πήγε να πουλήσει ελληνικά ομόλογα.
Αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Κοτζιάς δεν τον πήγαινε και πολύ και ήθελε να τον ξεφορτωθεί. Αλλά… ξεφόρτωμα δια της αναβαθμίσεως πάει πολύ. Αν σε ένα μήνα από σύμβουλος έγινε γραμματέας του υπουργείου μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε το συγκεκριμένο ΦΕΚ με δόση ειρωνείας: Θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Γεώργιο Τσίπρα γιατί, με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, κατέλαβε επαξίως τη θέση του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.
Δείτε το ΦΕΚ



Αναβαθμίστηκε... ο ξάδελφος photo - 1
Αntinews.gr

1 σχόλιο: