ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ένα από τα γρηγορότερα γιοτ του κόσμου (Φωτογραφίες)!!

Σε κάτι που μοιάζει με αρμονική παντρειά μιας Lamborghini Reventon με stealth μαχητικό, το χαρακτηριστικό design του Wally 118 δεν περνά στα σίγουρα απαρατήρητο.


Η Wally Yachts, με έδρα το Μονακό, έριξε στην αγορά το 2002 το WallyPower 118 ως άλλη μια εξτραβαγκάντζα των νερών, ένα πολυτελέστατο superyacht δηλαδή που συνδυάζει καινοτόμα τεχνολογία με εντυπωσιακό σχεδιασμό.



Το φοβερό και τρομερό γιοτ πιάνει ταχύτητες 60 κόμβων, τόσο σε ήρεμη θάλασσα όσο και ταραγμένα νερά, καθώς οι τρεις θεόρατες μηχανές του αποδίδουν συνολικά 17.000 άλογα!

Ή, για να είμαστε ακριβείς, 16.800 ίππους, γεγονός που το μετατρέπει σε ένα από τα ταχύτερα γιοτ του πλανήτη: οι 60 κόμβοι για σκάφος τέτοιου μεγέθους είναι όντως τρομακτικοί...



Το μήκους 118 ποδών Wally φιλοξενεί άνετα 6 άτομα και 6 μέλη προσωπικού στους πολυτελείς χώρους του, με το συνολικό του βάρος να αγγίζει τους 95 τόνους.



Το χαρακτηριστικό του design και το εξωτερικό του χρώμα σε σκούρο μεταλλικό πράσινο το κάνουν όσο άγριο παίρνει, αν και το χρώμα αλλάζει με τις αντανακλάσεις του φωτός, τα παιχνιδίσματα του νερού και τις συνθήκες του περιβάλλοντος χώρου.



Κι αν σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί το έχετε δει ως «Renovatio» στην ταινία «Το Νησί»!



Το Wally 118 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πλέον ιδιαίτερα και σύγχρονα σκάφη που οργώνουν τις θάλασσες, ιδανικό για τον «κακό» του Τζέιμς Μποντ ή τον πολυεκατομμυριούχο που θέλει να κάνει αίσθηση στη γαλλική Ριβιέρα.



Όσο για την τιμή του, ισχύει το παραδοσιακό ρητό: αν πρέπει να ρωτήσεις, τότε δεν μπορείς να το αποκτήσεις. Για την ιστορία πάντως, με 12,5 εκατ. ευρώ δικό σας...









newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου