ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Νέα «σφαγή» μεταξύ Αδ. Γεωργιάδη και Β. Διαμαντόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καλά μη μου πετάξεις και καμιά μολότοφ»!
Οι ερωτήσεις –σχόλια τον Άδωνι Γεωργιάδη προς τους εκπροσώπους των φορέων του δημοσίου (δήμαρχοι –περιφερειάρχες- πρυτάνεις)
προκάλεσαν έκρηξη στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, λίγες ώρες μετά τα χθεσινά παρατράγουδα.

Ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την άποψη ότι τα χρήματα θα χαθούν σε περίπτωση που καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα, αν ο Ντράγκι διακόψει τη χρηματοδότηση λόγω μη συμφωνίας.

Ο παριστάμενος υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης εξανέστη, ενώ ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ζήτησε από τους εκπροσώπους να μην παρασύρονται από τέτοιες δηλώσεις.

«Δεν έχετε δικαίωμα να ανακρίνετε τους ανθρώπους» παρατήρησε ο κ. Διαμαντόπουλος.

«Καλά μην μου πετάξετε και καμία μολότοφ» σήκωσε τον γάντι ο κ. Γεωργιάδης κατηγορώντας τον κ. Βούτση ότι ήταν εκείνος που μιλούσε για δημοψήφισμα.

Το κλίμα φόρτισε περαιτέρω ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Καμμένος που επικαλούμενος το ψήφισμα της ΚΕΔΕ για μη τήρηση της ΠΝΠ άφησε αιχμές κατά του προέδρου των Δήμων Γιώργου Πατούλη.

«Τόσο νομοταγής είστε» επανήλθε με σκωπτική διάθεση ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν είναι εδώ η δική σας παιδική χαρά. Όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ κράτησαν ένα επίπεδο που εσείς τώρα τορπιλίζετε» παρατήρησε ο κ.Διαμαντόπουλος. Ο ίδιος ζήτησε από τον βουλευτή της ΝΔ να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε εναντίον. «Χθες με είπατε τρομοκράτη και τώρα μου λέτε ότι πετώ μολότοφ. Ανακαλέσετε» ζήτησε.

«Οι απόψεις σας για τον αντιξουσιαστικό χώρο είναι γνωστές. Άρα δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα» επέμεινε ο κ. Γεωργιάδης υπενθυμίζοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούσε πριν από λίγες ημέρες τον Γιάννη Πανούση διότι έβγαλε από την πρυτανεία τους αναρχικούς.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν «ντροπή» ενώ την ίδια στιγμή ο Αντρέας Λοβέρδος επέκρινε τον κ. Διαμαντόπουλο για τη φράση του «παιδική χαρά».

Ο τελευταίος επανήλθε χρεώνοντας στον κ. Γεωργιάδη ότι δεν σέβεται αλλά και ούτε τιμά το Κοινοβούλιο.

Οι νουθεσίες του δεν έκαμψαν την ορμή του αντιπάλου του που υπενθύμισε ότι συμφωνεί με την άποψη του κ. Πανούση πως οι ψηφοφόροι στέλνουν στη Βουλή βουλευτές σαν τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.








TheToc, imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου