ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Αλλαγές και αποχωρήσεις- βόμβα στη σειρά!

Μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»...

, αλλά οι συντελεστές της έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τον επόμενο. Και σίγουρα δεν λείπουν οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές. Μάθετέ τα όλα!

Τον Οκτώβριο του 2013 οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να επιστρέψουν στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας, με την κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Οπως αποδείχτηκε, η συγκεκριμένη επιλογή ήταν και η πιο σωστή. Τα τρία τηλεοπτικά ζευγάρια, Χάρης-Βάσω (Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), Ηλίας-Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Δάφνη Λαμπρόγιαννη), Μηνάς-Βούλα (Αντώνης Αντωνίου-Ελένη Κοκκίδου), κατάφεραν να μπουν στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών και για δύο χρόνια να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.
Μάλιστα, λόγω της υψηλής τηλεθέασης, ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου, ενώ οι συντελεστές της θα βρίσκονται κλεισμένοι στα πλατό του Studio Κάππα μέχρι και τα μέσα Ιουλίου. Ο λόγος; Εχουν πάρει -επίσημα!- το πράσινο φως για τρίτο κύκλο επεισοδίων, οπότε και πρέπει να έχουν έτοιμα κάποια πρώτα επεισόδια.

Νέες αφίξεις και αποχωρήσεις
Αν και υπάρχει ένα μότο που λέει ότι «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις», δεν φαίνεται να ισχύει για όλους. Και αυτό γιατί την επόμενη χρονιά θα υπάρξουν αλλαγές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Κάποιες από αυτές έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούνται αλλά και να εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις. Η αρχή γίνεται από τη συγγραφική ομάδα που «ηγείται» η Ελενα Σολωμού. Εκεί παραμένει σταθερή η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ ο Αγγελος Χασάπογλου αποχώρησε. Στην ίδια ομάδα υπάρχουν και νέες αφίξεις. Ειδικότερα, αυτές των: Αντα Γκουρμπαλή, Νίκου Σταθόπουλου, Βίκυ Κουκούτση. Από την άλλη, ο Διονύσης Φερεντίνος παραμένει στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας και ο Αντώνης Αγγελόπουλος στην επιμέλειά της.
Οπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα τεύχη του TV24, ενδέχεται να δούμε κάποιες ανακατατάξεις στα ζευγάρια! Φήμες θέλουν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να αποχωρούν από τη «Μουρμούρα», καθώς θέλουν να κάνουν κι άλλα πράγματα και να μην τυποποιηθούν στους ρόλους του Χάρη και της Βάσως. Ακόμη, από τις μέχρι τώρα συσκέψεις που γίνονται στα γραφεία της παραγωγής έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για το νέο ζευγάρι που θα ενταχθεί σχετικά με το πώς και το πότε. Το πιο πιθανόν είναι αυτό να συμβεί τον Ιανουάριο του 2016, οπότε και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η αποχώρηση του αγαπημένου ζευγαριού. Εξάλλου, σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει πως είναι χαρούμενη που θα συνεχίσει στη σειρά μέχρι τον Δεκέμβριο. Μέχρι στιγμής ακούγονται διάφορα ονόματα.

Η «Μουρμούρα» σε αριθμούς!
Η επιτυχημένη πορεία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης, που από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Απρίλιο ο μέσος όρος στο σύνολο του κοινού είναι 35,0%, ενώ στο ηλικιακό κοινό 15-44, 39,6%. Στους άντρες 15-24 ο μέσος όρος είναι 34,5% και στο αντίστοιχο γυναικείο κοινό 42,5%. Ακόμη, οι άντρες ηλικίας 25-44 έχουν μέσο όρο 32,7% και οι γυναίκες 44,9%


koyzoylo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου