ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Σοκ στην Κοζάνη-Νεκρός αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας, σε μπαρ της πόλης- Έπαθε ανακοπή όταν πήγε να επέμβει σε καυγά!!!

Σοκ προκαλεί ήδη στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης η είδηση για τον τραγικό θάνατο αστυνομικού, εν ώρα υπηρεσίας, ο οποίος υπέστη ανακοπή,
σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν προσπάθησε να επέμβει σε κεντρικό μπαρ της πόλης, προκειμένου να σταματήσει καυγά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής!


Ο άτυχος 47χρονος αστυνομικός, Βασίλης Μουστάκας, έφτασε στο εν λόγω «ελληνάδικο» μετά από σχετικό τηλέφωνημα για τον καυγά που προκάλεσε θαμώνας, με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, λόγω οικονομικών τους διαφορών, τους οποίους άλλος αστυνομικός φέρεται να έβγαλε έξω από τον χώρο.

Ακριβώς εκείνη την ώρα εκεί ο άτυχος αστυνομικός φέρεται να υπέστη ανακοπή και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης!

Σε κάθε περίπτωση, εξετάζεται εάν και κατά πόσο η συμπεριφορά και οι κινήσεις του θαμώνα οδήγησαν τον αστυνομικό στην ανακοπή, ενώ εξετάζεται επίσης και το εάν ο τελευταίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Σήμερα η Κηδεία του

Σήμερα Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στο Καλονέρι, από όπου και κατάγεται, θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία του άτυχου 47χρονου αστυνομικού Βασίλη Μουστάκα, ο οποίος πέθανε, πιθανότατα από ανακοπή, εν ώρα καθήκοντος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Στις 10 το πρωί η πομπή θα ξεκινήσει από την πόλη της Κοζάνης, προς το Καλονέρι, με ολόκληρο το Αστυνομικό Σώμα της περιοχής και όχι μόνο να πενθεί για τον χαμό του 47χρονου….

kozanimedia.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου