ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Έγκλημα Σαλαμίνας: Της ζήτησε να χωρήσουν, τη σκοτωσε και αυτοκτόνησε..



Έγκλημα πάθους έδειξαν τελικά οι ανακρίσεις και τα στοιχεία που συνέλεξε η Ελληνική Αστυνομία για το φονικό στη Σαλαμίνα.


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο το έγκλημα που διέπραξε ένας 35χρονος λιμενικός, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Θύμα, μία 44χρονη με την οποία διατηρούσαν παράνομη σχέση.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε τη Μεγάλη Τρίτη (07/04/2015) όταν τα δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Σαλαμίνας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 35χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα από όπλο στο κεφάλι και η 44χρονη στην κοιλιά, γεγονός που από την πρώτη στιγμή έκανε τους άνδρες της Αστυνομίας να εξετάζουν το σενάριο ο δράστης να ήταν ο ίδιος ο άνδρας το πτώμα του οποίου βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί της γυναίκας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία, η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν η άτυχη γυναίκα ζήτησε από τον 35χρονο να χωρίσουν. Αυτή ήταν και η αιτία που οδήγησε τον 35χρονο στη δολοφονία και στη συνέχεια στην αυτοκτονία.

Νεκροί και οι δύο εραστές, βρίσκονταν για αρκετή ώρα στο εσωτερικό του αυτοκίνητου, πριν τους εντοπίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του 35χρονου, η οποία σοκαρισμένη διαπίστωσε ότι και οι δυο δεν ήταν στη ζωή.

Οι δυο τους εδώ και καιρό διατηρούσαν κρυφή εξωσυζυγική σχέση (ήταν και οι δύο παντρεμένοι). Ωστόσο, ήταν μία σχέση που χαρακτηρίζονταν από πολλές εντάσεις, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι ο 35χρονος θα έφθανε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή της 44χρονης.

H 44χρονη ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 10 και 14 χρόνων.


newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου