ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Κυβέρνηση "μπαχαλάκηδων"


Aυτό που όλοι έλεγαν έγινε. Αυτό που όλοι φοβούνταν συνέβη αλλά έχει και συνέχεια. Οι μπαχαλάκηδες, οι αναρχικοί που
διαλύουν μέρα με τη μέρα τη Δημοκρατία έκαναν την κίνηση που τους κάνει... συγκυβερνήτες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια απίστευτη κίνηση που προκαλεί τη Δημοκρατία και δημιουργεί πλέον σοβαρό πρόβλημα στην κυβέρνηση, προχώρησαν οι αντιεξουσιαστές. Ανενόχλητα 20-30 άτομα εισέβαλαν στο προαύλιο του κοινοβουλίου, πέταξαν φέιγ βολάν, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν χωρίς να γίνουν επεισόδια.
Κι επειδή όλα γίνονται γιατί αυτή η εγκληματική κυβέρνηση είχε προσφέρει στο παρελθόν κάλυψη στους μπαχαλάκηδες διαβάστε τι είπε η κ. Κωνσταντοπούλου: «Σας ενοχλεί που κάποιοι διαμαρτύρονται;» είπε στους δημοσιογράφους. Οι μπαχαλάκηδες έγιναν τώρα απλοί διαμαρτυρόμενοι. Η ξεφτίλα δεν έχει όριο.
Aλλά και με ανακοίνωσή της στη συνέχεια, η κ. Κωσταντοπούλου σημειώνει:
"Με αφορμή τη διαστρεβλωτική της πραγματικότητας «ενημέρωση», από τα γνωστά «έγκυρα» ΜΜΕ, διευκρινίζονται τα εξής προς πάσα κατεύθυνση:
Ουδεμία «εισβολή» σημειώθηκε στη Βουλή. Ας μην ανησυχούν, επομένως, όσοι εμφανίζονται ως Κασσάνδρες για να αναγγείλουν κινδύνους για το Κοινοβούλιο, με δηλώσεις οι οποίες αυτονοήτως ανοίγουν πολλές ορέξεις".
Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο την κυβέρνηση και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης όσο και την αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στη Βουλή καθώς οι αντιεξουσταστές αιφνιδίασαν τους πάντες και έφτασαν μέχρι τις πόρτες των γραφείων υπουργών και βουλευτών.
Είναι η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης που γίνεται ένα τέτοιο περιστατικό και μάλιστα από ομάδα αντιεξουσιαστών. Μόνο μια φορά ακόμη υπήρξε εισβολή αλλά από εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν στην πλατεία Συντάγματος.
Έγιναν είκοσι προσαγωγές από τις αστυνομικές δυνάμεις από αυτήν την ομάδα των αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής, οι οποίοι με συνθήματα και πανό, ζητούσαν την απελευθέρωση του Σ. Ξηρού για λόγους υγείας, την κατάργηση του λεγόμενου "τρομονόμου" και των φυλακών τύπου Γ.Αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.
Πάντως, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι αντιεξουσιαστές έφτασαν συντεταγμένα και ανενόχλητοι μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής με τους αστυνομικούς να είναι αιφνιδιασμένοι και να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές έλεγαν ότι τις τελευταίες ημέρες δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν σε τέτοιες περιπτώσεις και ζητούσαν οδηγίες για το πώς μπορούν να αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά με καταλήψεις. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φόβοι για καταλήψεις κι άλλων δημόσιων κτιρίων, κάτι που έγινε με τη Νομική, με την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, με το ΑΠΘ αλλά και με δημαρχεία. Οι αντιεξουσιαστές είχαν προειδοποιήσει ότι θα υπήρχε κύμα καταλήψεων σε όλη την Ελλάδα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και αστυνομικούς να εκφράζουν φόβους ότι η «χαλαρή» αντιμετώπιση του φαινομένου θα ξέφευγε από τα όρια. Το ίδιο έγινε στη Νομική όπου οι αναρχικοί κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τα πάντα ενώ φόβος υπάρχει για το ιστορικό κτίριο της Πρυτανείας όπου αν και ζητείται η συνδρομή της Αστυνομίας η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν δίνει εντολή.
Οι μπαχαλάκηδες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα βάλει μαζί τους γιατί είναι μαζί στους... αγώνες, μπούκαραν στη Βουλή και θα έχουμε κι άλλα.
Η γενιά των δολοφόνων των παιδιών της Μαρφίν πήρε την κατάσταση στα χέρια της και ο κ. Τσίπρας τους κοιτάζει. Μετά τους λαθρομετανάστες που γέμισαν το κέντρο τώρα και οι αντιεξουσιαστές αποφάσισαν να διαλύσουν τα πάντα με την ανοχή της κυβέρνησης. Άξιος ο μισθός του κ. Τσίπρα και της παρέας του.
Ζητούν παραίτηση Πανούση
Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ζήτησε πριν λίγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Δριβελέγκας.
«Ήμουν έξω από τη Βουλή και ξαφνικά βλέπω 30-40 άτομα, ίσως και περισσότερα, να τρέχουν, να περνάνε κάτω από τη μπάρα που είναι για τα αυτοκίνητα και να τρέχουν, να πετάνε τα φέιγ βολάν και κρατούσαν και ένα πανό το οποίο σήκωσαν. Τέτοιο πράγμα, είμαι από το 1993 βουλευτής, στη Βουλή δεν έχω ξαναδεί. Και νομίζω ότι ο κ. Πανούσης αυτήν τη στιγμή, ο ίδιος, πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του. Πρέπει να παραιτηθεί. Διότι καταλύουν τη Δημοκρατία» είπε ο κ. Δριβελέγκας.
Καραγκούνης: «Η κυβέρνηση που επαγγέλθηκε διάλογο με τους κουκουλοφόρους, τώρα δεν μπορεί να περιφρουρήσει ούτε την ίδια τη Βουλή»
Για «ανασφάλεια, που τείνει να γίνει γενικευμένη» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή την εισβολή αναρχικών στο προαύλιο της Βουλής.
Η δήλωση του κ. Καραγκούνη έχει ως εξής: «Αναρχικοί, με και χωρίς κουκούλες, εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής. Η ανασφάλεια τείνει να γίνει γενικευμένη. Η κυβέρνηση που επαγγέλθηκε διάλογο με τους κουκουλοφόρους, τώρα δεν μπορεί να περιφρουρήσει ούτε την ίδια τη Βουλή. Τους ρωτάμε ευθέως: Υπάρχει κράτος ή καταργήθηκε και αυτό;».
O πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε μετά το επεισόδιο ότι: «Η κυβέρνηση είναι ξέφραγο αμπέλι, έχει χάσει τον έλεγχο. Πρόσφατα είχα προβλέψει ότι θα μπον στην Κατεχάκη. Έπεσα έξω. Μπήκαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».
Και κατόπιν όλων αυτών ιδού η αντίδραση της κυβέρνησης: Σακελλαρίδης: Η εισβολή στη Βουλή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής
«Προκλητική και ακατανόητη» χαρακτήρισε τη σημερινή ενέργεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
«Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε», τόνισε και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση ήδη από τις προγραμματικές τις δηλώσεις είχε εξαγγείλει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Το νομοσχέδιο οδεύει άμεσα προς ψήφιση. Ποιους λοιπόν ευνοεί μια τέτοιου είδους ενέργεια;».
«Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ψύχραιμοι καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση λειτουργεί σταθερά με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και τη διασφάλιση της έννομης τάξης», υπογράμμισε ο κ. Σακελλαρίδης.
 
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου