ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Άσυλο... ανιάτων

Την πρώτη σοβαρή κρίση του περνά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύοντας αυτό που όλοι γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή πρόκειται για… περαστικούς που
μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να καταλάβουν την εξουσία και με την πρώτη ευκαιρία, μόλις το καράβι βουλιάξει, θα την κάνουν σαν τα ποντίκια.

Η υπόθεση της κατάληψης της Πρυτανείας και της αυτονόητης παρέμβασης της Αστυνομίας, αφού είχε εξευτελιστεί κάθε έννοια δημοκρατίας και δημόσιας τάξης, έχει βάλει μπουρλότο στο κυβερνών κόμμα με το Μαξίμου απλά να σφυρίζει αδιάφορα. Από την ώρα που έκαναν επιχείρηση οι αστυνομικοί και μετά βλέπουμε Συριζαίους υπουργούς και βουλευτές να τσακώνονται δημόσια για το πανεπιστημιακό άσυλο. Για το αν αυτό καταλύθηκε από τους κουκουλοφόρους ή από τους αστυνομικούς. Μιλάνε για το αυτονόητο, ότι δηλαδή μια ομάδα μπαχαλάκηδες με επικεφαλής έναν φίλο του Μαζιώτη κι έναν συνεργάτη του Παλαιοκώστα σε ληστείες και απαγωγές, μπούκαραν μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο και στη συνέχεια πετάχτηκαν έξω, αφού πέρασαν βεβαίως το Πάσχα εκεί.

Πόσο δηλαδή ανόητος μπορεί να είναι κάποιος όταν λέει ότι καταλύθηκε το άσυλο από τους αστυνομικούς κι όχι από άτομα που δεν έχουν καμιά σχέση με το Πανεπιστήμιο, αντιθέτως βαρύνονται με κακουργήματα; Επλήγη η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, λένε με στόμφο κάτι ψευτοεπαναστάτες της εύφορης κοιλάδας που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Και καλά, από κάτι απίθανους τύπους σαν τον Διαμαντόπουλο τι να περιμένει κανείς; Αλλά να μας συγχωρέσει η χάρη του και με όλο το σεβασμό στην ηλικία και το όνομά του, ο Μανόλης Γλέζος τι θέλει και μιλάει; Το ιερό τοτέμ της Αριστεράς που το εκμεταλλεύεται ο Τσίπρας για να κερδίζει ψήφους, τι θέλει και τα λέει όλα αυτά; «Ωμή παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου», είναι η αστυνομική έφοδος μας πληροφορεί ο Γλέζος και συνεχίζει: «Απορώ πώς, μέσα σε 19 μέρες κατάληψης, δεν βρέθηκε ούτε μια μικρή ομάδα καθηγητών, από αυτούς μάλιστα που υπεραμύνονται του αυτοδιοίκητου των Πανεπιστημίων, να μπουν στην Πρυτανεία και να συνομιλήσουν με τους καταληψίες, ασκώντας τον αυτονόητο έλεγχο που οφείλουν στο χώρο όπου λειτουργούν και διδάσκουν».


Απ’ ότι είμαστε σε θέση να ξέρουμε πήγε κλιμάκιο καθηγητών να μπει και να συνομιλήσει με τους μπαχαλάκηδες και τους προπηλάκισαν λέγοντάς τους ότι θα «σας κάψουμε ζωντανούς, ξέρουμε που μένετε». Αυτό το διάλογο θέλει ο Γλέζος;

Η ουσία είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε για μια απλή υπόθεση όπως η κατάληψη. Τι θα γίνει άραγε τις επόμενες ημέρες που θα ξαναϋπάρξει νέα κατάληψη; Θα έχουμε νέο γύρο διαφωνιών; Από την άλλη, όλοι αυτοί οι βουλευτές, τα στελέχη και ο ίδιος ο Γλέζος γιατί διαμαρτύρονται και δεν έχουν το σθένος να χτυπήσουν τον ίδιο τον Τσίπρα; Την εντολή για επέμβαση της Αστυνομίας την έδωσε το Μαξίμου κι όχι ο Πανούσης, κι αν έχουν παντελόνια όσοι μιλάνε για κατάλυση του ασύλου ας τα βάλουν με τον πρωθυπουργό τους.

Η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι είναι ισχυρή και ελέγχει μεγάλο μέρος του κόμματος, αλλά κι ότι μοιάζει με το σκυλί που αλυχτάει αλλά δεν δαγκώνει, διότι δεν έχει τα κότσια.

Από την άλλη, η περίπτωση του πανεπιστημιακού ασύλου στα Προπύλαια δείχνει ότι μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι για το… άσυλο. Το πραγματικό, εκείνο που πηγαίνουν όσοι δεν στέκουν στα καλά τους.

Τους κάνουμε μια πρόταση λοιπόν προτού οι αναρχικοί καταλάβουν τη Βουλή, το Μαξίμου και μερικά υπουργεία: Βγάλτε έξω τη Βίκυ Σταμάτη και μπείτε όλοι εσείς μέσα στο άσυλο ανιάτων. Διότι η ανοησία, η ακροαριστερή ρητορεία και η υπεράσπιση του μπάχαλου μόνο από «καμένα» μυαλά μπορεί να υποστηρίζεται.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου