ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο πιο… μαζοχιστής οπαδός

Διαβάστε το... ακριβό χόμπι του Ντένις Ντόιλ

Αν είχατε πολύ χρόνο και πολλά χρήματα, σίγουρα θα τα ξοδεύατε και τα δύο πολύ καλύτερα από ό,τι ο Ντένις Ντόιλ. Τι έκανε ο συγκεκριμένος;



Παρακολούθησε ΟΛΑ τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας στο ΝΒΑ, ΕΝΤΟΣ κι ΕΚΤΟΣ έδρας. Μιλάμε για σύνολο 82 αγώνων σε διάστημα πεντέμισι μηνών.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα τα παραπάνω, όμως, είναι άλλο: ο τύπος είναι οπαδός των Νικς! Ναι, της ομάδας που έκανε το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της, με 17 νίκες και 65 ήττες, ενώ έχασε ουσιαστικά πριν αλλάξει ο χρόνος κάθε ελπίδα για τα play offs.

Ο πιστός των Νεοϋορκέζων δήλωσε πως όλο το οδοιπορικό τού κόστισε περίπου 26.500 δολάρια. Πλήρωσε 8.359 σε πτήσεις, 4.415 για διανυκτερεύσεις και προσωπικά έξοδα, 7.729 για εισιτήρια (περίπου 3.000 κόστισε το διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια) και γύρω στα 3.500 δολάρια για μετακινήσεις με ταξί ή ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα αλλά δεν διαπίστωσε πως δεν του αρέσει και ήθελε να γίνει συγγραφέας. Ήδη γράφει ένα βιβλίο για την εμπειρία του όλη αυτή τη σεζόν και μάλιστα έχουν έρθει σε επαφή ήδη τρεις άνθρωποι από εκδοτικούς οίκους για να δουν το… πόνημά του.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου