ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Το αποτυχημένο μοντέλο που άφησε το σχολείο κι έγινε... μεγιστάνας των σουτιέν

Η Michelle Mone γεννήθηκε ως Michelle Georgina Allan το 1971 και μεγάλωσε στη Γλασκόβη, στο East End. Εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 της με το όνειρο να
γίνει μοντέλο. Η καριέρα της έληξε άδοξα όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί και παντρεύτηκε.

Δεν έμεινε για πολύ στο σπίτι, αφού λίγο μετά επέστρεψε στην αγορά εργασίας κι εργάστηκε στο τμήμα μάρκετινγκ της ζυθοποιίας Labatt, βάζοντας... ψεύτικα στοιχεία στο βιογραφικό της. Μέσα σε δύο χρόνια, εντούτοις, κατάφερε να γίνει επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας στη Σκωτία. Αφού απολύθηκε από τη Labatt, η Mone δεν κατέθεσε τα όπλα και ξεκίνησε τη δική της εταιρεία.
Η ιδέα της ήρθε μέσα από την καθημερινότητά της. Κάποιο βράδυ είχε πάει σε ένα δείπνο, φορώντας ένα πολύ άβολο στηθόδεσμο με ενίσχυση. Μετά το δείπνο ακολούθησε χορός και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο... άβολα για τη Mone. Ετσι, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καλύτερο και βολικότερο σχέδιο, το οποίο θα συνδύαζε δύο απαραίτητα στοιχεία: άνεση και καλύτερο look που θα έδειχνε το γυναικείο στήθος πιο σέξι, δημιουργώντας μεγαλύτερη σχισμή. Η δαιμόνια επιχειρηματίας είχε τύχει να ακούσει για ένα προϊόν σιλικόνης όταν έκανε διακοπές στη Φλόριντα και φρόντισε να αποκτήσει τη σχετική άδεια για να φτιάξει σουτιέν από αυτό το υλικό.
μονε μοντέλα
Η Mone ποζάρει περήφανη ανάμεσα σε μοντέλα που φορούν τις δημιουργίες της
Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία, καθώς η Mone από ένα κορίτσι που άφησε το σχολείο για να γίνει μοντέλο – φιλοδοξία που απέτυχε παταγωδώς – κατέληξε να γίνει μεγιστάνας της αγοράς εσωρούχων και να αγοράσει μάλιστα ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 1 εκατ. στερλινών στην περιοχή Park Circus στη γενέτειρά της, τη Γλασκόβη. Με τον σύζυγό της όμως κάποια στιγμή ήρθε η ρήξη και, προκειμένου εκείνος να μην έχει αξιώσεις από το σπίτι της, αποφάσισε να το βγάλει στην αγορά προς πώληση.
Όπως γράφει η Daily Mail, η 43χρονη αφιέρωσε πολλούς μήνες στην ανακαίνιση αυτού του διώροφου, το οποίο περιγράφεται από τους μεσίτες ως ένα 'εκπληκτικής εσωτερικής διακόσμησης σπίτι", που  έχει ανακαινιστεί "άψογα".
Στην είσοδο έχει μια μεγαλοπρεπή εσωτερική σκάλα και μια εκπληκτική αίθουσα δεξιώσεων, μια υπερσύγχρονη κουζίνα, ένα πανέμορφο σαλόνι διακοσμημένο με ένα μαρμάρινο τζάκι. Η θέα εκπληκτική αφού βλέπει στους άψογους κήπους που εκτείνονται σε ένα exclusive τμήμα της πόλης.
mone 4
Μετά την πώληση του σπιτιού της, το οποίο πιθανότατα θα αγοράσει ο πρώην σύζυγός της, η Mone θα μετακομίσει στο οικογενειακό τους σπίτι που ζούσαν ως ζευγάρι, ένα μέγαρο 5 δωματίων στο Lanarkshire. Η Mone έχει επίσης ένα διαμέρισμα αξίας 2 εκατ. στερλινών στο Mayfair, του Λονδίνου.
Σήμερα έχει τρία παιδιά και όπως λέει επί δυο χρόνια προσπαθούσε να πείσει τον άνδρα της να αγοράσει το σπίτι και να την αποζημιώσει. Το κατάφερε τελικά μόλις πριν από λίγες ημέρες και δηλώνει πανευτυχής γι' αυτό.
mone 1
mone 2

mone 7
Αυτό είναι το λεγόμενο wet room που βρίσκεται στην κεντρική σουίτα του διαμερίσματος
mone 8
Σε αυτό το σπίτι των 5 δωματίων θα εγκατασταθεί μετά την πώληση του διαμερίσματός της στον πρώην άνδρα της, η Mone και τα τρία παιδιά τους


newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου