ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Απίστευτο: Άραβας ματαίωσε επένδυση στη Μύκονο επειδή η βίζιτα τού…

Τα έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα και ειλικρινά μου έπεσαν τ΄αυτιά. Και τα έμαθα απο τους πρωταγωνιστές και ουχί απο αστικές φήμες που είναι ουκ ολίγες στα στενά στα
Ματογιάννια.

Η ιστορία μας ξεκινάει κάπως έτσι. Ιδιοκτήτης Fund, Αραβικής καταγωγής κοντά στα 40 έρχεται πέρσι το καλοκαίρι για πρώτη φορά στη Μύκονο. Γνωστός βιζιτέμπορας με αδυναμία σε γυμνασμένους οδηγούς και σε περούκες αναλαμβάνει να τον «ταΐσει» με κορίτσια. Κυρίως ξανθά. Κάποια από αυτά και με τίτλους καλλιστείων στις ντουλάπες τους.

Ο τύπος περνάει καλά στο σκάφος που έχει μεσολαβήσει Έλληνας εφοπλιστής να τον φιλοξενήσει για δέκα μέρες. Τόσο καλά που αποφασίζει ν΄αγοράσει ένα κομμάτι του νησιού και να φτιάξει σε αυτό έναν πολυχώρο εστίασης.

Το καλοκαίρι περνάει και το Φθινόπωρο βρίσκει τον Άραβα πολλές φορές στην Αθήνα. Έχει βρεί τον μπροστινό φτιάχνει την εταιρεία μεταφέρει τα λεφτά σε Ελληνικές τράπεζες και ξεκινάει τις επαφές με τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων.

Καταφέρνει και πείθει κάποιους εξ αυτών. Παράλληλα βγάζει γούστα με ξανθές κυρίως μοντέλες οι οποίες μάλιστα τον συνοδεύουν στα πρώτα τραπέζια μπουζουκιών της παραλιακής.

Όλα δείχνουν πως η μεγάλη επένδυση που αναμενόταν να ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια ευρώ είχε μπεί στις ράγες.



Όμως όλα άλλαξαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Το Σαββατοκύριακο του τρόμου για τον επενδυτή, ο οποίος κατέληξε σε ιδιωτική κλινική της Ελβετίας. Έφτασε εκεί τραυματισμένος μετά από πτήση με το ιδιωτικό αεροπλάνο του από τη Μύκονο στη Ζυρίχη.

Τι είχε συμβεί; Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνοδός του-η οποία δεν ήταν στην εβδομάδα μόδας αλλά στο Σαββατοκύριακο της ηδονής στο νησί των Ανέμων- πάνω στην πράξη τον τραυμάτισε σοβαρά στα γεννητικά όργανά του, με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η οργή του ήταν τόσο μεγάλη που αποφάσισε να αναστείλει κάθε επένδυση στο νησί.

Λογικό. Φανταστείτε λίγο τον ήχο; Ας πρόσεχες αδερφέ!

blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου