ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Κούκλες πολυτελείας για συζύγους του Σαββατοκύριακου

Συντροφιά από καουτσούκ για «εργένηδες» εξ ανάγκης - Δείτε τις φωτογραφίες

Καθισμένη στο στενό κρεβάτι, η «156», με βλέμμα κενό, καμπύλες ολοστρόγγυλες και ευέλικτη εκεί που χρειάζεται, περιμένει υπομονετικά τη «συντροφιά της».
Από το «ταξίδι» της από το ειδικό μαγαζί, κάπου στο Πεκίνο, μέχρι το μικροσκοπικό διαμέρισμα, επίσης κάπου στο Πεκίνο, δεν γνωρίζει τίποτα. Διότι δεν έχει μνήμη, είναι φτιαγμένη από καουτσούκ και διαθέτει μόνο τις αρετές εκείνες που εξυπηρετούν τον ιδιοκτήτη της, τον κ. Liu.

Είναι ένας από τα εκατομμύρια Κινέζους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι και την οικογένειά τους στην κινεζική ύπαιθρο και να μετακομίσουν στην πρωτεύουσα για να δουλέψουν. Τα Σαββατοκύριακα ο Liu παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την οικογενειακή εστία αλλά μέσα στην εβδομάδα που η γυναίκα του είναι μακριά, ζει τη ζωή εργένη, μόνος με τη σεξουαλική του επιθυμία. Κι έτσι, βρήκε την «156» (όνομα που προέρχεται από το ύψος του, ένα μέτρο και 56 εκατοστά).



Ο λόγος είναι πως ο Liu θέλει να μείνει πιστός στη σύζυγό του. «Ειλικρινά, είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς γυναίκα επί πληρωμή, αλλά δεν θέλω να απατήσω τη γυναίκα μου», εξηγεί. Όσο για τις φουσκωτές κούκλες, τις απορρίπτει κατηγορηματικά, «πολύ πλαστικό», λέει.

Έτσι πλήρωσε ποσό σχεδόν όσο έναν μισθό του (15.800 γιουαν) για την κατασκευασμένη στην Κίνα «156», ύστερα από ενδελεχή έρευνα αγοράς. Όπως λέει, τον ενοχλεί που απουσιάζουν τα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά, αλλά η κούκλα έχει ένα πλεονέκτημα έναντι της πραγματικής γυναίκας: δεν αντιστέκεται. «Μπορείς να της κάνεις ό,τι θέλεις», εξηγεί.

«Οι περισσότεροι πιστεύουν πως οι κούκλες είναι πιο επιθυμητές από τις γυναίκες», δηλώνει ο Yi Jiange, πωλητής στο Micdolls όπου κατασκευάστηκε η «156». Οι πελάτες του είναι γενικά άνθρωποι της μεσαίας τάξης ή υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων «και με ήθος», όπως διαβεβαιώνει. «Αν ένα άνδρας παντρεμένος δεν θέλει να πάει με εκδιδόμενες γυναίκες και προτιμά τις κούκλες, δεν είναι αξιοθαύμαστο;», διερωτάται.



Οι γυναίκες πάντως δεν αποδέχονται τις κούκλες, «ούτε η σύντροφός μου εγκρίνει τη δουλειά μου», προσθέτει.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Κίνας την τελευταία 20ετία συνοδεύτηκε και από μεγάλη σεξουαλική απελευθέρωση, σημειώνει το «20 minutes, και πληθώρα sex shops.

Ο ιδιοκτήτης του Micdolls, Zhang Han, αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή μοντέλων όπως η «156» παρατηρώντας τη μεγάλη αύξηση της ζήτησης, την οποία αποδίδει στη μεγάλη δημογραφική ανισότητα ανδρών- γυναικών στην Κίνα. Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία της χώρας, σε κάθε 100 γυναίκες αναλογούν 116 άνδρες, αναλογία που συνδέεται με την ξεκάθαρη προτίμηση στην κυοφορία αγοριών…



«Πολλοί νέοι άνδρες δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα ή ακόμα και να συναναστραφούν γυναίκες», λέει ο Han, «γι’ αυτό σκέφτονται τις κούκλες». Οι περισσότεροι, σημειώνει, αγοράζουν μία κούκλα για το σεξ. Αλλά στη συνέχεια εκφράζουν και τις προτιμήσεις τους, τις ντύνουν όπως τους αρέσει και τους δίνουν μέχρι και όνομα, αποκτούν μία σχέση συναισθηματική μαζί της, προσθέτει.

Στον Liu πάντως η «156» δεν ξυπνά κανένα συναίσθημα. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια αληθινή γυναίκα. Αλλά μπορώ τουλάχιστον να φαντασιώνομαι», καταλήγει.















newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου