ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Και νέα στοιχεία για τον Βαγγέλη

ΑΝΑΤΡΟΠΗ;

Νέες πληροφορίες για σοβαρά περιστατικά βασανισμού (ακόμα και ξυλοδαρμού) του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη εντός της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων -και μάλιστα από
πρόσωπα τα οποία δεν έχουν εμπλακεί μέχρι σήμερα στη σχετική έρευνα- έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές. 

Οπως αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Γιαννιώτης ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, ο καινούργιος κύκλος καταθέσεων πιθανότατα θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη με δύο πρόσωπα-κλειδιά!


Τα ονόματα των δύο νεαρών σπουδαστών της σχολής, που φέρεται ότι είχε γίνει τόπος μαρτυρίου για τον αδικοχαμένο 20χρονο, δεν έχουν αναφερθεί στις καταθέσεις τις οποίες έχουν λάβει οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής, αλλά φαίνεται να προέκυψαν από την έρευνα των ντετέκτιβ που προσέλαβε η οικογένεια Γιακουμάκη. «Μιλάμε για εντελώς καινούργια πρόσωπα, και σίγουρα όχι για μέλη της αποκαλούμενης "παρέας των Κρητικών".

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν συγκεκριμένα ότι πέρα από το κλείδωμα του άτυχου νέου στην ντουλάπα και άλλα παρόμοια μαρτύρια, υπήρχαν παιδιά που χτυπούσαν τον Βαγγέλη. Ειδικά για τον έναν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες, που θα πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω, αλλά και ο δεύτερος αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων» λέει ο κ. Βρόσγος και σημειώνει: «Εκτιμούμε ότι αυτές οι δύο καταθέσεις θα είναι σημαντικές, γιατί σε κάθε περίπτωση θα οδηγήσουν την έρευνα ένα βήμα παραπέρα».
«Φαινομενική»
Στο μεταξύ ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας, νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Γιαουμάκη, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία του Βαγγέλη», ενώ ο ίδιος αναμένεται να πάρει στα χέρια του ολόκληρη τη δικογραφία την ερχόμενη εβδομάδα. «Ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης έχει ενημερώσει κι εμάς για το πόρισμά του, διευκρινίζοντας ότι επιστημονικά δεν μπορεί 100% να μιλήσει για αυτοχειρία.

»Και αυτό λόγω της κακής κατάστασης της σορού, δηλαδή επειδή έλειπε και, άρα, δεν μπορούσε να εξετάσει το τμήμα του λαιμού του άτυχου νέου» εξηγεί ο κ. Βρόσγος και καταλήγει ότι «όλα τα ευρήματα όμως δείχνουν αυτοχειρία».

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου