ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η παράσταση του τσίρκου «Πρώτη φορά Αριστερά στην Ελλάδα» συνεχίζεται…

Η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αρπάζει τα αποθεματικά των Δήμων, των Περιφερειών και άλλων φορέων του Δημοσίου με σκοπό


τη ρευστότητα της χώρας για μικρό χρονικό διάστημα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δημεύσει ακόμη και τα χρήματα του Ταμείου Αλληλεγγύης των επόμενων γενεών. Ένα ταμείο που δεν τόλμησε καμία προηγούμενη κυβέρνηση να πειράξει. Κινήσεις πανικού, ενδεικτικές του πολιτικού και οικονομικού αδιεξόδου που έχει βρεθεί.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών χάνει και βρίσκει τηλεοπτικά 400 εκατ. ευρώ με απίστευτη ευκολία - στη διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο του - για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του τρέχοντος μηνός. Καμία απολύτως σοβαρότητα απ’ τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ.

Ακόμη, οι επιδοτήσεις απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση καθυστερούν να καταβληθούν ή δεν καταβάλλονται καθόλου στους αγρότες επειδή η κυβέρνηση αφαίμαξε οικονομικά τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.. Η χώρα στα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενώ η Παιδεία υποβαθμίζεται.



Κλείνοντας, με βάση τα παραπάνω, θέλουμε να τονίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το ακροδεξιό του δεκανίκι (ΑΝΕΛ) οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στο γκρεμό. Είπαν ασύστολα ψέματα προεκλογικά με μοναδικό στόχο να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών και να ανέλθουν στην εξουσία.




Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
Ο Γραμματέας
Πρίντζας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου