ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αυτές οι γυναίκες αποδεικνύουν πως οι πολλές καμπύλες είναι... σέξι

Η μανία της μόδας του 1990 με τα υπερβολικά αδύνατα μοντέλα αποτελεί πλέον παρελθόν και στη μόδα επανέρχονται... οι καμπύλες.

Τα κριτήρια για το τέλειο σώμα έχουν παραμείνει κατά κύριο λόγο τα ίδια όπως στις ημέρες της Μέριλιν Μονρόε και μέχρι το 2015, το... μεγαλύτερο είναι πάντα το καλύτερο, όπως αποδεικνύουν οι κυρίες του Χόλιγουντ με τις καμπύλες, που μας αφήνουν άφωνους.

Kat Dennings
Photo Credit: www.thestudentroom.co.uk
Αυτή η καστανομάλλα έχει κάτι από την παλαιά αίγλη του Χόλιγουντ του 1940, κυρίως λόγω των μαλλιών και των φυσικών καμπυλών του σώματος. Αυτό το κορίτσι έχει πορσελάνινη επιδερμίδα, και ολοστρόγγυλους γοφούς. Όταν ρωτήθηκε για το πώς διατηρεί αυτό το σώμα-δολοφόνο, η Kat παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο και πραγματικά πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να μην φάει junk food.
Christina Hendricks
Photo Credit: www.tumblr.com
Ξεκίνησε ως μοντέλο στα 18 της, η -φυσική ξανθιά, να σημειώσουμε- Christina, και για κάποιο διάστημα έμοιαζε πως αυτή θα ήταν η καριέρα της. Όμως ακόμα κι αν άργησε, η ηθοποιία ήρθε. Και σήμερα η 36χρονη, αισίως, κοκκινομάλλα σεξοβόμβα βλέπει το όνομά της να φιγουράρει στην υποψηφιότητες των Έμμυ, να βραβεύεται ως μέλος του καστ της πιο διάσημης σειράς της εποχής μας (το "Mad Men") και να πρωταγωνιστεί στο "Drive", μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων, σε μια πρώτη υπόσχεση μιας μεγάλης καριέρας. Οι πιο εντυπωσιακές καμπύλες του Hollywood... με διαφορά!
Beyonce
Photo Credit: www.kalot.com.mx
Εκτός από απίστευτα ταλαντούχα, η Beyoncé έχει αποδείξει, με την πορεία της, ότι είναι και μία τραγουδίστρια που ξέρει τι θα πει σκληρή δουλειά και δεν το βάζει ποτέ κάτω. H Beyoncé έχει ένα από τα πιο σέξι κορμιά της showbiz. Οι καμπύλες της μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα και η πλειονότητα των γυναικών θέλουν τις αποκτήσουν. «Δεν μπορώ να τρώω ό,τι θέλω και δεν μπορώ να μην πηγαίνω στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι απαιτούνται πολλές θυσίες, έχει δηλώσει. «Έχει περισσότερο να κάνει με την δύναμη του μυαλού παρά με αυτήν του σώματος. Πρέπει συνέχεια να πιέζω τον εαυτό του. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο trainer σου ή ποιο πρόγραμμα ακολουθείς. Πρέπει να είσαι υγιής και να κάνεις τις σωστές επιλογές», έχει δηλώσει η ίδια».
Scarlett Johansson
Photo Credit: www.esquire.com
Η Scarlett Johansson είναι μια γυναίκα που βγαίνει δημόσια και υπερασπίζεται τις καμπύλες. «Είναι οικογενειακό χαρακτηριστικό μας! Όλη η οικογένεια έχει καμπύλες» δήλωσε η ίδια, σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό «Elle».
«Δεν με ενοχλεί που με χαρακτηρίζουν ως σεξοβόμβα. Βέβαια, κάθε κοπέλα με καμπύλες, που φοράει ένα βραδινό φόρεμα, θεωρώ πως είναι σέξι» ανέφερε η χολιγουντιανή ηθοποιός.
Jennifer Lopez
Photo Credit: www.dailymail.co.uk
Στα 44 της θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο με έμφαση στα πολυθρύλητα οπίσθιά της. «Από νωρίς η οικογένειά μου με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Το σώμα μου ήταν εντελώς συνηθισμένο στη γειτονιά μου», εξηγεί και θυμάται πως στο ξεκίνημά της πολλοί της έλεγαν πως πρέπει να αλλάξει. «Ακόμα και ο μάνατζέρ μου μού έλεγε πως πρέπει να αλλάξω πολλά πράγματα. Αλλά πρέπει εκείνη τη στιγμή να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις 'δεν υπάρχει τίποτα λάθος με μένα ή το σώμα μου, εσύ έχεις πρόβλημα!'», λέει στο περιοδικό.
«Όταν το πιστέψεις αυτό, ξαφνικά αρχίζουν να το πιστεύουν και οι άλλοι», προσθέτει.
Niki Minaj
Photo Credit: www.nickiminajfans.co.uk
Η Nicki Minaj και οι χυμώδεις καμπύλες της αναστατώνουν τους οπαδούς της στα αποκαλυπτικά βίντεοκλιπ. Εντύπωση προκαλούν κάθε φορά τα πληθωρικά της οπίσθιά, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκτήσει με πλαστική επέμβαση. Η ίδια πάντως ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το γεγονός...
Salma Hayek
Photo Credit: ww.itimes.com
Η Salma Hayek είναι ο ορισμός της θηλυκής βόμβας με τις εκπληκτικές καμπύλες της, με τα όμορφα μακριά σκούρα μαλλιά της και το πανέμορφο πρόσωπο. Στην ταινία "Frida", η Salma είχε κάποιες αποκαλυπτικές στιγμές που άνδρες και γυναίκες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το καταπληκτικό της σώμα.
Kim Kardashian
Photo Credit: celebritiesinview.com
Η πληθωρική τηλεπερσόνα κυκλοφορεί και προκαλεί το...χάος. Αυτό το κορίτσι δεν μας έχει συνηθίσει σε τίποτα λιγότερο από το τελειότερο! Η ίδια, φροντίζει να τονώνει το ηθικό όλων με ισχυρές δόσεις από τον πληθωρικό εαυτό της, ποζάροντας όλο χάρη και σεξ απιλ μπροστά από τους φωτογραφικούς φακούς.
Tyra Banks
Photo Credit: www.lavozdigital.es
H Tyra Banks είναι αναμφίβολα ένα από τα γνωστότερα μοντέλα με ιδανικές αναλογίες... Στο παρελθόν, μέσω της δημοφιλούς εκπομπής της, κατά την οποία είχε μεταμορφωθεί σε μία υπέρβαρη κοπέλα της διπλανής πόρτας, απέδειξε ότι καταδικάζει το ανορεξικό πρότυπο γυναίκας που πλασάρουν τα περιοδικά και οι πασαρέλες. Η ίδια έχει δηλώσει: « Για όσους έχετε να πείτε για μένα και για τις γυναίκες σαν εμένα, ένα έχω να πω... φιλήστε τα παχουλά μου οπίσθια»!
Marylin Monroe
Photo Credit: www.pinterest.com
H Marilyn Monroe έγινε παγκόσμια διάσημη για τις καμπύλες της σιλουέτας της, αλλά μάλλον προκαλεί έκπληξη ότι ο σαν κλεψύδρα σωματότυπός της ήταν αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής και μιας παράξενης διατροφής. «Ειλικρινά, δεν θεώρησα τη δική μου εικόνα τόσο εξαιρετική. Μέχρι πολύ πρόσφατα, σπάνια τη σκεφτόμουν στο ελάχιστο», είχε πει σε συνέντευξή της. «Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν να βρω αρκετή τροφή. Τώρα πρέπει να ανησυχήσω αν τρώω πάρα πολύ. Ποτέ δεν ασχολήθηκα υπερβολικά με τις ασκήσεις». Η μυθική στάρλετ εξηγεί ότι ξόδευε περίπου 10 λεπτά κάθε πρωί για άσκηση με μικρά βάρη - αλλά ισχυρίζεται ότι δεν έχει ψύχωση με τη φυσική της κατάσταση. «Δεν κάνω σαν τους άλλους ανθρώπους ρυθμική άσκηση από το ραδιόφωνο. Δεν θα άντεχα την άσκηση αν έπρεπε να αισθάνονται πειθαρχία γι 'αυτή», είπε.
Jennifer Love Hewitt
Photo Credit: www.dailymail.co.uk
Η Jennifer Love Hewitt έχει το βλέμμα εκείνο του γλυκού και αθώου κοριτσιού της διπλανής πόρτας, αλλά οι καμπύλες τις είναι που σαγηνεύουν. Αυτό το κορίτσι διαθέτει φυσική ομορφιά και είναι μία από τις ομορφότερες στο Χόλιγουντ.
Iggy Azalea
Photo Credit: www.thehollywoodgossip.com
Η Azalea έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με την Jennifer Lopez. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, κάτι μάλιστα που έχει πει και σε συνέντευξή της, όταν δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να βλέπουν οι άντρες κάτω από τη σκηνή τα οπίσθιά της.
Amber Rose
Photo Credit: www.news.com.au
Δηλώνει μοντέλο – τραγουδίστρια, όμως η αλήθεια είναι ότι η Amber Rose έγινε γνωστή από τα οπίσθιά της και γι' αυτό αναρτά συχνά βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media με το πώς κάνει twerking. Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Instagram θέλησε μάλιστα να παραδώσει μαθήματα στις γυναίκες που τους αρέσει το twerking και μαζί με την Blac Chyna άρχισαν και οι δύο να επιδίδονται στο κούνημα των οπισθίων.
Kelly Brooke
Photo Credit: hqimagess.mobi
Η 35χρονη Brook, που ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling στα 16 της, δεν ανήκει στην κατηγορία των «skinny» μοντέλων, αντιθέτως αυτό που την χαρακτηρίζει είναι τα πληθωρικά χαρακτηριστικά της και οι καμπύλες της. Μάλιστα, το 2006 ψηφίστηκε από τις αναγνώστριες του περιοδικού Grazia το καλύτερο βρετανικό θηλυκό κορμί, ενώ συμπεριλαμβάνεται σταθερά από το 2005 στη λίστα του αντρικού περιοδικού FHM ως μία από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη.
Mariah Carey
Photo Credit: 963capitalfm.com
Όντας νεότερη η Mariah, είχε καμπύλες, αλλά κατά τα επόμενα χρόνια της ζωής της απέκτησε ακόμα περισσότερες. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια δεν ντρέπεται να επιδείξει τα καλύτερα στοιχεία της και μιμείται την Jessica Rabbit στον τρόπο που ντύνεται.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου