ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Γιος γνωστού δημοσιογράφου στον πατέρα του: «Μπαμπά δεν αντέχω άλλο στον Έβρο, πάρε με από εδώ»

Θα θυμάστε πως από τις πρώτες αποφάσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου ήταν η άμεση μετάθεση όλων των «βυσμάτων» από τις μονάδες της Αθήνας στην
παραμεθόριο.


Η απόφαση του ΥΕΘΑ τότε είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στους μεγαλόσχημους που έτυχε αυτή την περίοδο να έχουν τα παιδιά τους στρατιώτες και ένας από αυτούς και ήταν και πασίγνωστος δημοσιογράφος.

Ο υιός του μεγαλοδημοσιογράφου υπηρετούσε μέχρι την ανάληψη της εξουσίας από τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην.. ακριτική λεωφόρο Μεσογείων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου είχε μια καλή και άνετη στρατιωτική θητεία με καθημερινές εξόδους και ωράριο που θα ζήλευε και ο πιο βολεμένος δημόσιος υπάλληλος.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν άμεσα για εκείνον και από τις ανέσεις του Υπουργείου βρίσκεται σήμερα σε μονάδα του Έβρου όπου εκεί η ζωή δεν είναι το ίδιο άνετη… Υπηρεσίες, πολλές ημέρες μέσα στο στρατόπεδο, άδειες με το σταγονόμετρο και με αυστηρά όρια, το παιδί βιώνει μια κόλαση όπως μαθαίνουμε λέει χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η πίεση που δέχεται ο στρατιώτης είναι τέτοια που αναγκάστηκε να στείλει στον πατέρα του ένα τελεσίγραφο. Συγκεκριμένα του ζήτησε να κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να φύγει ξανά από τον Έβρο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μένει να δούμε αν ο γνωστός δημοσιογράφος θα τα καταφέρει αν και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού τα «ρουσφέτια» έχουν πλέον περιοριστεί μόνο για περιπτώσεις όπου πληρούνται κοινωνικά κριτήρια.

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου