ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Video: Της έπεσε το παιδί από το αυτοκίνητο!

Έχουμε δει πολλά παράξενα βίντεο από τους ρωσικούς δρόμους αλλά αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα πλέον εξωφρενικά!

Πρωταγωνίστρια είναι μία ασυνείδητη μητέρα οδηγός, που κινείται στους δρόμους της πόλης αφήνοντας το μικρό της παιδί στο έλεος της… τύχης. Στο video που καταγράφει το όχημα που ακολουθεί, σε μία αριστερή στροφή, η πόρτα του Peugeot 107 ανοίγει και ένα νήπιο πέφτει στο δρόμο!

Ευτυχώς, το παιδί δεν φαίνεται να τραυματίζεται ενώ παρά το ολισθηρό οδόστρωμα από το λιωμένο χιόνι, τα διερχόμενα οχήματα σταματούν έγκαιρα. Η εγκληματικά αμελής μητέρα σταματάει το αυτοκίνητό της στη μέση του δρόμου και σπεύδει να… περισυλλέξει το παιδί της.

Χωρίς να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το αν αυτό έχει τραυματιστεί, το βάζει ξανά στο αυτοκίνητο αλλά όχι σε παιδικό κάθισμα. Το βάζει ξανά στο κάθισμα του συνοδηγού και πάλι, χωρίς να του φορέσει καν ζώνη! Δεν θα μας προκαλούσε λοιπόν καμία έκπληξη, αν το συμβάν επαναλαμβανόταν σε μία από τις επόμενες στροφές.

Όσο μικρές κι αν είναι οι αποστάσεις που διανύουμε, πρέπει πάντα όλοι οι επιβάτες να φορούν ζώνες ασφαλείας – ειδικά τα παιδιά που μάλιστα θα πρέπει να κάθονται στην πίσω σειρά καθισμάτων. Στην ηλικία του άτυχου νηπίου που βλέπουμε στο video… σε ειδικό, παιδικό κάθισμα.





newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου