ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Δήλωνε πρίγκιπας μοντέλο και έπεισε γυναίκες να παίξουν «50 αποχρώσεις του γκρι» -Ηταν χοντρός, φαλακρός 68χρονος

Απίστευτη κομπίνα με θύμα αφελείς γυναίκες έστησε ένας Γάλλος, που τις έπειθε ότι ήταν πρίγκιπας και μοντέλο, για να τις πείσει να παίξουν μαζί του τις «50 αποχρώσεις του γκρι».

Στην πραγματικότητα βέβαια, επρόκειτο για έναν 68χρονο, χοντρό και φαλακρό, ο οποίος παρόλα αυτά κατάφερε να παρασύρει δύο γυναίκες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο του σπιτιού του, όπου έκαναν σεξ.
Ο δράστης είχε δημοσιεύσει το προφίλ ενός 37χρονου μοντέλου σε αρκετές ιστοσελίδες γνωριμιών, χρησιμοποιώντας ψεύτικη φωτογραφία για να δελεάσει τα θύματά του. Αρκετές ανταποκρίθηκαν και δύο από αυτές διαμαρτύρονται τώρα ότι δέχθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του πιστεύοντας ότι θα συναντήσουν έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.




Δύο από τα θύματά του μίλησαν στην Le Parisien αποκαλύπτοντας πώς έπεσαν στην παγίδα του. Η μία, η Σιλβί, κατέθεσε στην αστυνομία ότι είχε πειστεί ότι θα συναντήσει έναν όμορφο άνδρα με καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. «Μου είπε ότι ήθελε να παίξουμε ένα παιχνίδι σαν τις ''50 αποχρώσεις του γκρι'' για να γίνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα». Ο δράστης είπε στη 40χρονη γυναίκα να βάλει ένα μαντήλι στα μάτια της πριν πέσει στο κρεβάτι μαζί του και εκείνη υπάκουσε.
Μετά από την πρώτη σεξουαλική επαφή, η γυναίκα άνοιξε τα φώτα και αντί για το 37χρονο μοντέλο αντίκρισε έναν άνδρα «περίπου 65 ετών, με γυαλιά, φαλάκρα και ρυτίδες. Δεν έμοιαζε καθόλου στη φωτογραφία. Ενιωσα αηδία», είπε.
Το δεύτερο θύμα του, η Λειλά, είπε στη γαλλική εφημερίδα ότι όταν τελείωσε η σεξουαλική επαφή, επίσης ήθελε να τον δει για πρώτη φορά. «Δεν ήθελε να βγάλω το μαντήλι. Οταν επέμεινα, θύμωσε. Στο τέλος είδα τη σιλουέτα του στο σκοτάδι. Ηταν γέρος, με κοιλιά και μεγάλη μύτη. Του είπα ''δεν ήσουν εσύ στη φωτογραφία'' και μου απάντησε ''όχι, αλλά μου άρεσες και φοβόμουν να το παραδεχθώ''. Εφυγα αηδιασμένη».
Η αστυνομία συνέλαβε τον 68χρονο και γίνεται έρευνα σε βάρος του, για βιασμό. «Για εμένα, όταν μία γυναίκα μπαίνει στο υπνοδωμάτιο γυμνή, τότε συναινεί», φέρεται να κατέθεσε ο δράστης. «Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσε να αδιαφορεί περισσότερο για το πώς ήμουν. Αν είχε ρωτήσει έστω και μία φορά αν ήμουν ο άνδρας της φωτογραφίας, θα της έλεγα την αλήθεια. Κάποιες γυναίκες έχουν μία τρελή πλευρά μέσα τους και τους αρέσει να τις αιφνιδιάζουν», πρόσθεσε δίχως να δείχνει ίχνος μετάνοιας.
Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο βιασμός προϋποθέτει την απουσία συναίνεσης. «Εδώ δεν ασκήθηκε βία σε καμία περίπτωση. Οσο για τις φωτογραφίες του μοντέλου, ήταν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Αναρωτιέμαι αν αυτές οι γυναίκες εσκεμμένα έκλεισαν τα μάτια τους στην αλήθεια».
Ομως, ο συνήγορος μίας εκ των γυναικών ανταπάντησε ότι παρά την απουσία βίας, επρόκειτο και πάλι για βιασμό.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου