ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η μαμά της Ζωής δεν χάνεται, ξανά προς τη δόξα τραβά, τώρα και πρόεδρος του ΕΣΡ

Τελικά κανείς δεν πάει χαμένος και όλα εδώ κεφαλαιοποιούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Καμμία σημασία δεν έχει για τους κυβερνώντες το γεγονός ότι η Λίνα Αλεξίου ελάμβανε
- ως μη όφειλε - επίδομα διαζευχθείσης από το Ταμείο των Δημοσιογράφων ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τις ενήλικες εδώ και χρόνια κόρες της – και κυρίως τη νυν πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αντί να επιστρέψει τα χρήματα, η Λίνα Αλεξίου επί σειρά ετών δημοσιογράφος στον συστημικό ΔΟΛ κατέλαβε τη θέση του προέδρου του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου παίρνοντας παράλληλα και παχυλή σύνταξη από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ. Η ανασυγκρότηση στο υπηρεσιακό συμβούλιο του ΕΣΡ έγινε έπειτα από τη λήξη της θητείας του προέδρου, Ιωάννη Λασκαρίδη και των μελών Ιωάννη Παπακώστα και Εύης Δεμίρη.



Όπως αναφέρει η απόφαση, με τη λήξη της θητείας του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ιωάννη Λασκαρίδη και των μελών Ιωάννη Παπακώστα και Εύης Δεμίρη αποφασίστηκε ως Πρόεδρος του ΕΣΡ να αναλάβει η Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου με αναπληρωτή της την Πέρσα Λαμπροπούλου, ειδικό επιστήμονα-νομικό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου ήταν αντιπρόεδρος στην προηγούμενη σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και είναι μητέρα της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας της Αντιπροέδρου καθήκοντα Προέδρου του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα ασκεί το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, ο δε αναπληρωτής της Αντιπροέδρου θα ασκεί καθήκοντα μέλους του Υπηρεσιακού. 
Ως μέλη ορίστηκαν οι: 1) Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Αποστολά, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. 2) Ιωάννης Βασιλόπουλος, Σύμβουλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Πέτρο Τσαντίλα, Μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 3)Απόστολος Χριστόπουλος, ειδικός επιστήμονας-οικονομολόγος και Νικόλαος Αγγελής, ειδικός επιστήμονας-νομικός του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ως τακτικά μέλη με αναπληρωτές τους την Αγγελική Σιμιτοπούλου, ειδικό επιστήμονα- οικονομολόγο και Αλέξανδρο Οικονόμου, ειδικό επιστήμονα-νομικό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Χρέη Γραμματέα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εκτελεί ο Ιωάννης Ηλιόπουλος, διοικητικός υπάλληλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με βαθμό Β με αναπληρωτή του την Ειρήνη Ξιφαρά, διοικητικό υπάλληλο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με βαθμό Γ.

Η αλλαγή στη σύνθεση του ΕΣΡ έγινε και ώστε να μπορέσει να λάβει καίριες αποφάσεις, όπως η αδειοδότηση των σταθμών, χωρίς να κινδυνεύουν να προσβληθούν ως άκυρες καθώς είχε λήξει η θητεία του προηγούμενου Συμβουλίου!

Antinews με πληροφορίες από imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου