ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : «Κάτω Παρτάλι»: Δεν θα πιστεύετε ποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

«Κάτω Παρτάλι»: Δεν θα πιστεύετε ποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει


Το «Κάτω Παρτάλι», είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όχι μόνο αυτό το...

διάστημα αλλά και όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό αποδεικνύεται εξάλλου από τα υψηλά νούμερα που κάθε εβδομάδα κάνει και από την αγάπη που δείχνει για όλους τους ήρωές του τηλεοπτικό κοινό.Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια; Ο σεναριογράφος της σειράς, Λευτέρης Παπαπέτρου, επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη σε όλους, καθώς ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες… πέφτει νεκρός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Μανώλης έχει μάθει ότι ο Διαμαντής είναι ο πατέρας του και χωρίς να χάσει ευκαιρία πάει να τον συναντήσει. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη τον έχει σοκάρει και άλλωστε έχουμε δει ουκ ολίγες φορές την πολυτάραχη ζωή του Διαμαντή, αφού σε καμία σχέση του δεν ήταν πιστός.

Ο Μανώλης και ο Διαμαντής συναντιούνται στο καφενείο του χωριού και πίνουν τσίπουρα, με τον δεύτερο να διηγείται όλη την ιστορία του: Πώς γνωρίστηκε με τη μητέρα του, την Ασημίνα, γιατί τον εγκατέλειψε, πώς μάθαινε νέα του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και γιατί τσακώθηκε και δεν ξαναμίλησε ποτέ με τον πεθερό του, τον Γιακουμή.

Στο άκουσμα όλων αυτών ο Μανώλης σοκάρεται και αδυνατεί να τα πιστέψει, αλλά κατά βάθος είναι χαρούμενος που επιτέλους μπορεί να αγκαλιάσει ξανά τον πατέρα του. Όχι όμως για πολύ.

Μετά τη συνάντηση του Μανώλη με τον πραγματικό του πατέρα, ο Διαμαντής θα πέσει νεκρός από καρδιακή προσβολή. Αυτή θα προκληθεί από το δηλητήριο που είχαμε δει ότι του είχαν ρίξει στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Ο χαμός του θα προκαλέσει μεγάλο πόνο και ο Μανώλης δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι έχασε ξανά τον πατέρα του μόλις τον βρήκε. Τον ίδιο μεγάλο πόνο θα ζήσει και η Μοσχούλα.

Με τον τρόπο αυτό ο αγαπημένος ήρωας της σειράς, τον οποίο υποδύεται με υπέροχο τρόπο ο Τάσος Χαλκιάς…. φτάνει στο τέλος του, σύμφωνα με το TV Zάπινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου