ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για τον Μήτρογλου!


Ποιος Έλληνας προπονητής θέλει να ψήσει τη διοίκηση να προχωρήσει στην απόκτηση του διεθνούς φορ για να φτιάξει δίδυμο-φωτιά στην επίθεση;

Λίγες έως μηδαμινές είναι πλέον οι πιθανότητες να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς οι Πειραιώτες δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν τα λεφτά που ζητάει η Φούλαμ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης ψάχνεται ήδη για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο Έλληνας στράικερ γύρισε στο Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι (μετά από θερμή εισήγηση του Μίτσελ) και πέρασε μία χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης τόσο εντός της ομάδας όσο και με την εξέδρα. Θα θυμάστε, άλλωστε, πως στην αρχή της σεζόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πανηγύριζε τα γκολ του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποδοκιμασίες που άκουγε στο Καραϊσκάκη.


Ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, ο "Μητρογκόλ" τρελάθηκε για να σκοράρει, προκειμένου να βγει πρώτος σκόρερ, με αποτέλεσμα στο φινάλε να "αρπαχτεί" με τον Χάρα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δεν του έδωσε ασίστ για να βάλει αυτός το γκολ.

Ο Μήτρογλου λοιπόν αναμένεται να γυρίσει στη Φούλαμ και από εκεί θα αποχωρήσει εκ νέου για άλλη ομάδα είτε με μεταγραφή, που αποτελεί επιθυμία των Άγγλων, είτε με δανεισμό. Στο Λονδίνο πάντως δύσκολα θα παραμείνει και γι΄ αυτό εδώ και καιρό ο μάνατζέρ του αναζητά προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή γκολτζή.
Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της έγκυρης στήλης "SportDog Penalty", υπάρχει αυτή τη στιγμή σύλλογος που μπορεί να δώσει με άνεση 10 εκατομμύρια ευρώ στη Φούλαμ για τον Μήτρογλου προκειμένου να τον αγοράσει.

Ο λόγος για την Αλ Χιλάλ, στην οποία προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας κόουτς έχει στη διάθεσή του μπάτζετ 10 εκατομμυρίων ευρώ ΜΟΝΟ για την απόκτηση επιθετικού και στην κορυφή των προτιμήσεών του βρίσκεται ο άσος του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Δώνης σκέφτεται ήδη το δίδυμο Μήτρογλου-Σαμαρά στην επίθεση της ομάδας του, μιας και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στη γαλανόλευκη.
Το μεγάλο ζητούμενο βέβαια είναι αν τα πολλά πετροδόλαρα θα πείσουν τον Έλληνα φορ να πάει στη Σαουδική Αραβία. Ο Δώνης πάντως είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή και ποντάρει πολλά στη σχέση αλληλοεκτίμησης που υπάρχει μεταξύ τους από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου