ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ινδός «playboy» βγαίνει για δείπνο με άλλη... γυναίκα κάθε βράδυ επί ένα χρόνο!

Ο Ινδός ηθοποιός Sunder Ramu βγαίνει ραντεβού με διαφορετική γυναίκα, κάθε βράδυ, εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο και μάλιστα μπορεί και το... υποστηρίζει!

Οι επικριτές του ισχυρίζονται πως είναι ένας «playboy», όμως ο ίδιος επιμένει πως το κάνει για τη χειραφέτηση των γυναικών. Όπως ο ίδιος λέει, δεν ψάχνει για την αληθινή αγάπη, ούτε για μια μόνιμη σχέση, ούτε καν για ένα... one-night stand. «Έρωτεύομαι σχεδόν κάθε μέρα», λέει ο ίδιος και προσθέτει: «Έχω ερωτευτεί παντρεμένες γυναίκες, έχω ερωτευτεί γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, γυναίκες από άλλες φυλές».

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι γυναίκες είναι εκείνες που επιλέγουν τον τόπο, το φαγητό, όπως επίσης και... πληρώνουν το δείπνο!

Μάλιστα, οι ηλικίες των γυναικών ποικίλλουν: Από 21 έως... 105 ετών και από μοντέλα μέχρι οδοκαθαρίστριες, όλες οι γυναίκες θέλουν να βγουν για δείπνο με τον Ινδό «playboy».


Άλλες επιλέγουν να δειπνήσουν τρώγοντας ένα καρπούζι στην άκρη του δρόμου, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα και άλλες επιλέγουν φανταχτερά εστιατόρια σπαταλώντας δεκάδες ευρώ.

«Επλίζω οι άντρες να αρχίσουν να επικοινωνούν με τις γυναίκες καταρρίπτοντας όλα τα ταμπού» λέει ο ίδιος και προσθέτει: «Μακάρι αυτό που κάνω να το κάνουν κι άλλοι: Να μοιράζονται γεύματα με άγνωστους».

Μέχρι σήμερα έχει δειπνήσει με περισσότερες από 100 γυναίκες. Δείτε μερικές από εκείνες:














protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου