ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΟΥΑΟΥ!!!!Δείτε τα απίστευτα κεντρικά γραφεία της Porsche στις ΗΠΑ αξίας $100 εκατ. [ΦΩΤΟ]

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson, ρίξτε μια ματιά στη βορειοανατολική γωνία του
αερολιμένα καθώς εκεί θα βρείτε ένα εκπληκτικό κτίριο με σπορ αυτοκίνητα και μια πίστα. Αυτή είναι η νέα έδρα της Porsche στη Βόρεια Αμερική, 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό την προηγούμενη εβδομάδα.


«Σήμερα γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της Porsche καθώς επεκτείνουμε την παρουσία μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στην πολιτεία της Georgia και στην πόλη της Ατλάντα», είπε ο Matthias Mueller, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Porsche. «Επενδύουμε περισσότερα από ποτέ άλλοτε, προωθώντας την μάρκα της Porsche στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο».

Χωρίς αμφιβολία, το Κέντρο έχει σχεδιαστεί ώστε να φέρει επιπλέον έσοδα στην εταιρεία. Στο χώρο μπορεί κανείς να βρει έναν αυτοκινητόδρομο 1.6 μιλίων, ο οποίος διέρχεται μέσα από το κεντρικό κτίριο. Οι καταναλωτές μπορούν, ακόμα, να κάνουν test-drive με ένα από τα έξι μοντέλα της Porsche, ενώ με το ποσό τον 300 ή 750 δολαρίων (ανάλογα με το αυτοκίνητο) μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα επαγγελματικής οδήγησης από έναν από τους 40 εκπαιδευτές ή να δοκιμάσουν την νέα Cayenne και Macan SUVs.

Στο κέντρο βρίσκονται επίσης, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, υπάρχουν αίθουσες με ιστορικά οχήματα, καταστήματα πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης της Porsche, μπαρ, εστιατόρια, χώροι συνεδριάσεων και εκδηλώσεων.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες












































e-draft.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου