ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η απόλυτη τραγωδία: Νεκρή στο δωμάτιό της η 23χρονη κόρη Έλληνα ηθοποιού [photo]



«Αυτό είναι το χειρότερο που μου έχει συμβεί»...
μόνο αυτή τη φράση κατάφερε να ψελλίσει γνωστός Έλληνας ηθοποιός όταν αναφέρθηκε στο χαμό της κόρης του, που βρέθηκε νεκρή, σε ηλικία 23 ετών, μέσα στο δωμάτιό της.


Με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς πολλές λεπτομέρειες και με τις λέξεις να βγαίνουν μετά βίας από το στόμα του μίλησε για το τραγικό γεγονός ο Νίκος Παπαναστασίου, που πρωταγωνίστησε σε ταινίες οι οποίες άφησαν εποχή, όπως οι «Λαλάκης Ο Εισαγόμενος», «Ο Αγκαλίτσας» και «Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά».

«Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από κάποια πράγματα, μένουν στη ζωή μας ανεξίτηλα. Όσα χρόνια κι αν περάσουνε, όσα έργα κι αν έχω παίξει, είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να τις αποχωριστώ! Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ, δεν γίνεται!», είπε, στην εκπομπή «Τα Καρτνάσιανς», ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι πλέον έχει ακουμπήσει πάνω στο 18χρονο γιο του. «Μετά από αυτό δέθηκα περισσότερο με τον γιο μου. Ακούμπησα, ίσως περισσότερο κι απ’ ό,τι έπρεπε, επάνω του. Δεν μου το λέει αυτό, αλλά το βλέπω στα μάτια του», υπογράμμισε.

H 23χρονη Εύα έβαλε τέλος στη ζωή της πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, το Σεπτέμβριο του 2011. Όπως είχε εξομολογηθεί τότε ο Νίκος Παπαναστασίου, στο περιοδικό «Ciao», πήρε όλη τη σακούλα με τα χάπια που της είχε δώσει ο γιατρός για να αντιμετωπίσει τη βουλιμία από την οποία υπέφερε.

«Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσε να πέφτει η Εύα και, όταν μπήκε, την είδε να σπαρταράει στο πάτωμα... Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου, που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ», ανέφερε στο περιοδικό ο ηθοποιός.




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου