ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ο αχόρταγος Κινέζος μεγιστάνας: Εχει αγοράσει ήδη 30 ιδιωτικά νησιά και δεν σταματά [εικόνες]

Είναι ένα πρόβλημα κι αυτό. Να έχει κανείς δισεκατομμύρια και να μην ξέρει τι να τα κάνει.


Ο ανταγωνισμός μεταξύ των Κροίσων στην Κίνα είναι μεγάλος. Αγοράζουν πολυτελή γιοτ, ιδιωτικά τζετ, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά ως ένδειξη στάτους και δύναμης. Για αυτό, στρέφονται τελικά στα ιδιωτικά νησιά.

Ενας από αυτούς έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «Αρχοντας των νησιών». Οχι άδικα. Ο 42χρονος Λινγκ Ντονγκ έχει αποκτήσει τουλάχιστον 30 τα τελευταία 9 χρόνια. Και δεν σταματά να αγοράζει ιδιωτικά νησιά.



Ο επιχειρηματίας από την Γκουνανγκντόνγκ, στη Νότια Κίνα, ξεκίνησε το 2006 όταν αγόρασε ένα μικρό νησάκι σε μία λίμνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό έχει γίνει ο... ειδικός επί του θέματος στην Κίνα. Σε σημείο να ιδρύσει και την πρώτη ένωση ιδιοκτητών νησιών, η οποία αριθμεί 50 μέλη.
Ο Ντονγκ άρχισε να δημιουργεί την περιουσία του στο χρηματιστήριο της Κίνας στη δεκαετία του '90 και συνέχισε με μία εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού. Το 1999, αγόρασε ένα μικρό νησί για γεωργικούς σκοπούς, αλλά το 2006 απέκτησε το πρώτο για αναψυχή.



«Από το 2006 έχω επικεντρωθεί στην αγορά νησιών με όμορφο τοπίο και παραλίες. Ετσι, μπορώ να χτίζω σπίτια για διακοπές», είπε στην Guangzhou Daily. «Τα περισσότερα νησιά που έχω είναι σε λίμνες, περίπου 20 από αυτά. Εχω και πάνω από 10 χερσονήσους», πρόσθεσε υπερήφανος.
Μάλιστα, στα τέλη του μήνα μαζί με περίπου 70 μεγιστάνες θα αναζητήσουν νέα νησιά στα Φίτζι, το Τουβαλού και την Ταϊτή, καθώς όπως φαίνεται τα 3,16 εκατομμύρια λίρες που έχει διαθέσει ως τώρα σε αυτό το «χόμπι» δεν του φαίνονται αρκετά.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου