ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πώς να φτιάξετε αυτοσχέδιο κλιματιστικό με λιγότερα από $50 (φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ)

Δεδομένου ότι είναι καλοκαίρι και ο καύσωνας είναι προ των πυλών, τα κλιματιστικά είναι μια αναγκαιότητα και ένας YouTuber δείχνει στον κόσμο πώς
να φτιάξουν ένα, που λειτουργεί με τη χρήση ηλιακής ενέργειας, με κόστος κάτω των 50 δολ.
Ένα βίντεο από τον YouTuber, desertsun02, σε ένα κανάλι για ενεργειακά έργα, κάνει το γύρο του Facebook και έχει σχεδόν 3 εκατομμύρια views.
homemade air conditioner
Στο βίντεο, ο desertsun02 δείχνει στους τηλεθεατές πώς να κάνει μια σπιτική μονάδα ψύξης που μπορεί να μετατρέπει τον αέρα σε κρύο, χρησιμοποιώντας μόνο ένα σωλήνα από PVC, ένα μικρό ανεμιστήρα, ένα ψυγείο και λίγο πάγο.
Το όλο έργο θα κοστίσει λιγότερο από 50 δολάρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις - μη συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών εργαλείων που χρησιμοποιεί ο desertsun02 και θα χρειαστεί περίπου 15 λεπτά.
holes! homemade air conditioner
Αρχικά, ο desertsun02 έκανε δύο τρύπες στην κορυφή του ψυγείου με ένα ηλεκτρικό πριόνι. Μέτρησε τις τρύπες για να χωρέσει το σωλήνα PVC καθώς και τον μικρό ανεμιστήρα.
Στη συνέχεια γέμισε το ψυγείο με πάγο - συνέστησε τη χρήση δύο μεγάλων κανατών παγωμένου νερού και τοποθέτησε τον ανεμιστήρα προς τα κάτω προς τον πάγο.
Εδώ είναι το τελικό αποτέλεσμα:
homemade air conditioner
Ο ανεμιστήρας συνδέθηκε με μια μπαταρία που ο desertsun02 είπε ότι θα διαρκέσει επτά ώρες με το λιώσιμο των πάγων μετά από περίπου πέντε ώρες. Θα μπορούσε επίσης να είναι με ηλιακή ενέργεια.
Αν και εμφανισιακά δεν είναι ωραίο, το έργο αυτό θα μπορούσε να κοστίσει συνολικά 100 και 200 δολ. φθηνότερα από τις περισσότερες μονάδες κλιματισμού που βρίσκονται στα καταστήματα.
Δείτε το βίντεο:
εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου