ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Α. Τσοχατζόπουλος: Ο Σημίτης δεν έδωσε καμία απόδειξη περί δωροδοκίας..«Στο ΠΑΣΟΚ με θεωρούν πολιτικό τους αντίπαλο»

Επίθεση στους πρώην συντρόφους του από το ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου των «αμαρτωλών» εξοπλιστικών προγραμμάτων,
εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξή του στη νέα εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, «checkpoint» και τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου και Πέτρο Κουσουλό και σημείωσε πως τον θεωρούν πολιτικό τους αντίπαλο, και με αυτήν τη λογική ο ίδιος δεν περίμενε να τον υποστηρίξουν στο δικαστήριο…


Αναλυτικότερα, για τους πρώην συντρόφους του (Κ. Σημίτη, Γ. Παπαντωνίου, Β. Παπανδρέου κα) στο ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν στη δίκη ο Α. Τσοχατζόπουλος σημείωσε ότι: «θεωρούν και τον εαυτό τους και τους ίδιους ως πολιτικούς αντιπάλους μου. Το δήλωσε άλλωστε η κ. Βάσω Παπανδρέου. Αισθάνονται ακόμα σα να είναι η ομάδα των τεσσάρων. Δεν περιμένεις λοιπόν να σε υποστηρίξει ένας τέτοιος άνθρωπος. Είχαν όμως την υποχρέωση να έρθουν εδώ και να υπηρετήσουν την αλήθεια. Αφιέρωσα 30 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί κανείς να μου πει ότι λυπάται για το κακό που έγινε στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Α. Τσοχατζόπουλος και πρόσθεσε: «Πέρα από τα όσα είπε ο Κώστας Σημίτης δεν έδωσε καμία απόδειξη. Είπε ότι μπορεί και να έγιναν δωροδοκίες στα εξοπλιστικά αλλά εκείνος δεν γνώριζε κάτι τέτοιο. Και αυτή ήταν μια απάντηση – φυγή από το πραγματικό ερώτημα».

Επιπλέον ο κ. Τσοχατζόπουλος, σημείωσε πως πρακτικά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα δωροδοκίας ή εξαγοράς στο ΚΥΣΕΑ και κανένα μέλος του δεν είναι δυνατόν να επηρεαστεί ή να εξαγοραστεί από οποιονδήποτε και πως εκείνος κρατούσε πρακτικά, από τις συνεδριάσεις, για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με τους δύο δημοσιογράφους, η Βίκυ Σταμάτη έχει καταθέσει στο δικαστήριο στοιχεία για διαφθορά και σκάνδαλα που δεν αφορούν τα εξοπλιστικά προγράμματα ή την περίοδο Τσοχατζόπουλου. Ερωτηθείς ο πρώην υπουργός για το αν ξέρει κάτι ή θα καταθέσει κάτι, απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε για ένα τόσο σημαντικό θέμα με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες. Αν με καλέσουν στο δικαστήριο θα πω όσα ξέρω για τις καταγγελίες της Βίκυς. Θα πάω να καταθέσω, όπως έκανα πάντα».




Από την πλευρά της η Βίκυ Σταμάτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε πολλές φορές για το παιδί της και υποστήριξε πως η δίωξή της είναι πολιτική. «Θέλω το άρωμα του παιδιού μου. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω μόλις αποφυλακιστώ. Νιώθω αφυδατωμένη. Αφυδατωμένη σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά την μητρότητα. Έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες πλέον στον Θεό και τη Δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη. Και στηρίζω τη σημερινή κυβέρνηση στην άποψή της για εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού μας συστήματος» τόνισε η Β. Σταμάτη και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαια πως πληρώνω τις αμαρτίες, και εγώ και ο σύζυγός μου, ενός ολόκληρου αμαρτωλού συστήματος. Η δίωξη μας είναι πολιτική και αυτό πλέον το λένε όλοι και είναι ξεκάθαρο».



Να σημειωθεί πως η συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη, δόθηκε σε ένα δωμάτιο του Εφετείου όπου κρατούνται πριν εμφανιστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου δικάζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου