ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός στραγγάλισε το παιδί του..

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης η είδηση ότι ένας 47χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ, στραγγάλισε την ηλικίας 7 χρονών
κόρη του.



Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι ο θάνατος της 7χρονης προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση περί στραγγαλισμού.

Η οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε, νωρίς το απόγευμα σε διαμέρισμα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει ο φερόμενος ως παιδοκτόνος, μαζί με τη σύζυγό του και ένα ακόμη, νεογέννητο παιδί.

Την ώρα που έγινε η τραγωδία η σύζυγός του με το μωρό έλειπαν από το σπίτι, ενώ ο ίδιος, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, φέρεται να ειδοποίησε τους συναδέλφους του, που τον συνέλαβαν, για ανθρωποκτονία και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, όπου ανακρίνεται.

Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπηρετούσε ως σκοπός στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ. Είχε επιστρέψει πρόσφατα στην υπηρεσία έπειτα από άδεια που είχε πάρει καθώς γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την υπηρεσία του για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πριν από δέκα και πλέον χρόνια προβλήματα άγχους, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να αναφέρθηκε κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζεται από τους συναδέλφους του που ερευνούν την υπόθεση. Την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου