ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Η γυναίκα «λοχαγός» της άγριας συμμορίας στον Βόλο

Προφυλακίστηκαν οι δύο -Νέο κρησφύγετο στα Ανω Λεχώνια Βόλου



Μια γυναίκα που επόπτευε από απόσταση ασφαλείας τις ληστείες φαίνεται πως είναι το πρόσωπο που αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των ληστών του κοινού
Ποινικού Δικαίου και αυτών του αντάρτικου πόλης, με ορμητήριο τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας. Οι αστυνομικοί κρατούσαν εδώ και τρία χρόνια ως επτασφράγιστο μυστικό ότι γνώριζαν την ύπαρξή της και τον ρόλο της, να εξασφαλίζει τη διαφυγή των συνεργών της. Ομως, η «λοχαγός» της συμμορίας του Διστόμου δεν είναι η μόνη που παραμένει ασύλληπτη, καθώς άλλη μια γυναίκα, που είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί (δεν είναι η Πόλα Ρούπα), εμφανιζόταν στο δεύτερο κρησφύγετο που αποκαλύφθηκε χθες στον Βόλο! Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η «λοχαγός» συμμετείχε για πρώτη φορά πριν από περίπου τρία χρόνια ως τσιλιαδόρος στο πλάι του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του στη ληστεία σε τράπεζα στα Μέθανα Τροιζηνίας.


Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν στα χέρια τους και τη φωτογραφία της, καθώς την είχε καταγράψει η κάμερα παρακολούθησης του υποκαταστήματος. 
Ηλικίας 35-40 ετών

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», στη φωτογραφία απεικονίζεται μια γυναίκα 35 - 40 ετών με καστανόξανθο μαλλί, κουρεμένο καρέ (πιθανότατα περούκα), η οποία φοράει μεγάλα γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό και καφέ φακούς.Με την ίδια κουπ φέρεται ότι επόπτευε και τα τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φαρκαδόνα και Αμπελώνα Λάρισας, τα οποία λήστεψαν ο μετέπειτα αυτόχειρας Σπύρος Δραβίλας και οι συνεργοί του!

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο μαρτυρικές καταθέσεις κατοίκων της Νέας Αγχιάλου, οι οποίοι είδαν δύο φορές τον Σπύρο Χριστοδούλου και μία τον Δραβίλα να φεύγουν από τη μεζονέτα-κρησφύγετο μαζί με τη γυναίκα. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για την Πώλα Ρούπα αποκλείστηκε, καθώς η σωματοδομή της δεν προσομοιάζει με την καταζητούμενη σύντροφο του Μαζιώτη. Στην Αντιτρομοκρατική έχουν στοιχεία για την εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων στη συμμορία.

Ο ένας είναι ο καταζητούμενος Γιώργιος Πετρακάκος, ενώ οι άλλοι τρεις είναι άγνωστοι, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν τις φωτογραφίες τους. Το νέο κρησφύγετο που ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική χθες στα Ανω Λεχώνια διαπιστώθηκε πως είχε ενοικιαστεί πριν από περίπου δύο χρόνια από ένα ζευγάρι με παιδάκι όχι μεγαλύτερο των δύο ετών.

Το μυαλό των αστυνομικών πήγε στον Μαζιώτη και τη σύζυγό του και αμέσως άρχισαν να ρωτούν τους γείτονες εάν είδαν τη Ρούπα, δείχνοντάς τους φωτογραφίες της.

Αποκόμματα εφημερίδων

Ομως, πήραν αρνητικές απαντήσεις. Ετσι, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην είναι δύο οι γυναίκες που αναζητούν, αλλά μία, η καστανόξανθη «λοχαγός»! Οι ερευνητές φέρεται ότι ανακάλυψαν στο νέο κρησφύγετο χρήματα, αποκόμματα εφημερίδων και ιδιόχειρα σχεδιαγράμματα που παραπέμπουν σε προετοιμασία νέας ληστρικής επιδρομής ή και στην προπαρασκευή τρομοκρατικής ενέργειας.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Προφυλακίστηκαν (χθες) ο Τσιρώνης και ο Χριστοδούλου 
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο Γρηγόρης Τσιρώνης και ο Σπύρος Χριστοδούλου, που συνελήφθησαν την Παρασκευή μετά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη Νέα Αγχιάλο Βόλου. «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται και επιφυλάσσομαι να απολογηθώ όταν θα λάβω γνώση όλων των στοιχείων της δικογραφίας» υποστήριξαν κατά την ολιγόλεπτη παραμονή τους στο γραφείο του 33ου τακτικού ανακριτή οιδύο κατηγορούμενοι, που βαρύνονται με τα κακουργήματα της διακεκριμένης κλοπής, διακεκριμένης οπλοκατοχής, αρπαγής και ληστείας. Παρά το αίτημά τους να κρατηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να διασφαλιστεί η επικοινωνία με τους συνηγόρους τους, ο «ληστής με τα μαύρα» Γρηγόρης Τσιρώνης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων και ο Σπύρος Χριστοδούλου (της συμμορίας του Διστόμου) στην Αλικαρνασσό. Κατά την άφιξή τους στα δικαστήρια ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί προς τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους, τους οποίους κατηγόρησαν για παραπληροφόρηση. Δεκάδες αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί διαπληκτίστηκαν με τεχνικούς, δημοσιογράφους αλλά και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ κατά την αποχώρησή των κατηγορουμένων από τα δικαστήρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου