ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Κόλαση με το διαζύγιο δύο γιατρών

Ο ανεπαρκής σύζυγος και η δερματολόγος με τους εραστές και τα δωράκια



Μόνο «αναίμακτο» δεν ήταν το τέλος της συζυγικής σχέσης για γνωστό ζεύγος γιατρών, που βρέθηκε προ ημερών στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.
Απιστίες, ασυνέπεια στα... συζυγικά καθήκοντα και ξυλοδαρμοί (!) ήταν, μεταξύ άλλων, οι κατηγορίες που εκτόξευσαν εκατέρωθεν οι δύο διακεκριμένοι επιστήμονες και πρώην αγαπημένοι σύντροφοι.



Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», ο μαιευτήρας-γυναικολόγος που διατηρεί ιατρεία στην Αθήνα και σε νησί του Αργοσαρωνικού και η δερματολόγος σύζυγός του, η οποία μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, διασταύρωσαν τα «νυστέρια» τους στη δικαστική αίθουσα την περασμένη Δευτέρα, ενώ από τον «Πόλεμο των Ρόουζ» δεν έλειψαν και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Στην αγωγή της (με αριθμό κατάθεσης 6162/2014) η σύζυγος επικαλείται ισχυρό κλονισμό του γάμου της με τον γυναικολόγο, καθώς εκείνος φέρεται ότι κατά τη διάρκεια του κοινού βίου τους διατηρούσε παράνομο δεσμό με άλλη γυναίκα.

Αγωγή

Ωστόσο η απιστία δεν ήταν, σύμφωνα με την αγωγή, παρά το «κερασάκι» στην ταραχώδη σχέση του ζευγαριού, που οδήγησε στον χωρισμό. Οπως υποστηρίζει η καταξιωμένη δερματολόγος (εργάζεται σε ένα από τα πιο γνωστά νοσοκομεία του Λονδίνου), ο σύζυγός της αποδείχτηκε στην πορεία του γάμου τους παντελώς... ανεπαρκής στις σεξουαλικές «υποχρεώσεις» του απέναντί της!

Μάλιστα η ενάγουσα τον κατηγορεί ότι άσκησε ακόμη και βία σε βάρος της, όταν εκείνη τόλμησε να θίξει το... ευαίσθητο ζήτημα της σεξουαλικής ανικανότητας. Η γιατρός, γόνος ευκατάστατης οικογένειας, με σπουδές σε ακριβά σχολεία και πανεπιστήμια, ισχυρίζεται ακόμη ότι ο 45χρονος σύζυγός της ήταν προικοθήρας (!), της είχε κάνει οικονομική «αφαίμαξη» και τα δύο ιατρεία που διατηρεί, έγιναν με δικά της χρήματα.
Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της ενάγουσας, εκείνος πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στη δερματολόγο και ανταποδίδει τις κατηγορίες περί απιστίας!

Το δαχτυλίδι

Υποστηρίζει ακόμη πως η όμορφη δερματολόγος διατηρούσε παράνομες σχέσεις... επί σειρά ετών και μάλιστα με διαφορετικούς ερωτικούς παρτενέρ, ενώ δεν δίσταζε να κυκλοφορεί φορώντας το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ένας εξ αυτών!
«Η Κ. είχε εξωσυζυγική σχέση από το 2008. Οταν ο Α. το ανακάλυψε βλέποντας μηνύματα στο κινητό της από τον άλλον, το συζήτησε μαζί της και εντέλει τη συγχώρεσε και τα ξαναβρήκαν. Ομως, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, αυτή... υποτροπίασε» κατέθεσε στο δικαστήριο συνάδελφος του γυναικολόγου.

Οπως υποστήριξε ο μάρτυρας, το 2010 ο φίλος του ανακάλυψε ότι η παράνομη σχέση της συζύγου του είχε αναζωπυρωθεί: «Εκείνος είχε οργανώσει ρομαντικό ταξίδι-έκπληξη για τη σύζυγό του σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, όταν διαπίστωσε από νέα μηνύματα πως ο κρυφός δεσμός της συνεχιζόταν (...) Φορούσε μάλιστα και δαχτυλίδι που της έδωσε ο άλλος!».

Ο μάρτυρας πρόσθεσε ότι και ο ίδιος έχει δει μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στα οποία η δερματολόγος ομολογεί την εξωσυζυγική σχέση. Σύμφωνα με τον φίλο του 45χρονου, η σύζυγος είχε σχέση με έναν Ιταλό ονόματι Τζουζέπε και πιο παλιά με έναν νοσηλευτή νιγηριανής καταγωγής!
Οι μαρτυρίες για τα σεξουαλικά προβλήματα και ο άγριος καβγάς μέσα στο δικαστήριο
Αναφερόμενος στις κατηγορίες της δερματολόγου περί ανικανότητας του συζύγου της, ο μάρτυρας από την πλευρά του γυναικολόγου τόνισε ότι ο 45χρονος μετά τον χωρισμό τους δημιούργησε νέα σχέση από την οποία απέκτησε και ένα παιδί. Αρα, όπως πρόσθεσε, πρόκειται για ψεύδη της δερματολόγου.

«Η Κ. είναι πιστή, αφοσιωμένη, έχει αρχές και δεν είχε χρόνο για εξωσυζυγικές σχέσεις» κατέθεσε από την πλευρά της ενάγουσας στενή φίλη της που γνώριζε επί σειρά ετών το ζευγάρι. «Εκείνος είχε σχέσεις με μια νοσοκόμα, ενώ η Κ. εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να σώσει τον γάμο τους» ανέφερε η μάρτυρας. «Η ίδια ήθελε πολύ να αποκτήσουν παιδιά, αλλά, όπως μου εκμυστηρεύτηκε, η σεξουαλική ζωή τους ήταν προβληματική. Μάλιστα εκείνος έπαιρνε χάπια προκειμένου να ανταποκριθεί, ενώ όταν μια φορά τον ρώτησε τι είναι αυτά, εκείνος εξαγριώθηκε και τη χτύπησε» τόνισε και περιέγραψε: «Τον ενοχλούσε η καριέρα της, που ήταν τόσο πετυχημένη. Τον βοηθούσε μάλιστα να εξελιχθεί και εκείνος επαγγελματικά. Το ιατρείο του στο νησί έγινε με δικά της χρήματα».

Η μάρτυρας μάλιστα έμπλεξε και τα πεθερικά της δερματολόγου λέγοντας ότι υπήρχαν παρεμβάσεις στη σχέση του ζευγαριού και «τα πεθερικά ήθελαν να ελέγχουν τα πάντα»!
Αίσθηση προκάλεσε η ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου προς το ζευγάρι: «Αν και δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω, είστε και οι δύο άνθρωποι μορφωμένοι, επιστήμονες, γιατί δεν προχωρήσατε στην έκδοση συναινετικού διαζυγίου εφόσον και οι δύο επιθυμείτε τον χωρισμό;». Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά για να ανάψουν τα αίματα στη δικαστική αίθουσα, με τον σύζυγο να φωνάζει ότι εκείνος προσπάθησε, αλλά η δερματολόγος δεν δέχτηκε ποτέ τη συναίνεση. Η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου αναμένεται το προσεχές διάστημα.



Ντέμη Ντάβαρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου