ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γίναμε και επισήμως Αργεντινή

Αυτή είναι η «σοσιαλιστική επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ
Κάνοντας έναν απολογισμό της πρώτης ημέρας από την... επόμενη ημέρα της Ελλάδας, θα μπορούσαμε με βεβαιότητα να πούμε ότι
γίναμε και επισήμως Αργεντινή. Έχουμε και τον δικό μας... Μέσι και είναι ο ταλαντούχος μπαλαδόρος Αλέξης Μέσι - Τσίπρας ο οποίος τίναξε τα δίχτυα της Ελλάδας με τα σουτ που έριξε αυτές τις ημέρες.

Άξιοι παιχταράδες αυτής της άπιαστης ομάδας που έκανε μια ευρωπαϊκή χώρα... Ζιμπάμπουε ο Παππάς, ο Βαρουφάκης, ο Τσακαλώτος και όλοι εκείνοι οι ανεπάγγελτοι που φορτώθηκε ο ελληνικός λαός.
Ο απολογισμός απλός, τον είδαμε όλοι όσοι βγήκαμε έξω και κάναμε μια βόλτα.
Ουρές στα σούπερ μάρκετ και τα πρατήρια. Αδικαιολόγητος τις περισσότερες φορές αλλά τι να πεις σε έναν κόσμο που έχει μάθει αλλιώς, που έχει μάθει ακόμη κι αυτός που δεν είναι ευκατάστατος, να βρίσκει το γάλα του παιδιού του, το κρέας κάθε Κυριακή και να κάνει και καμιά... σπατάλη αγοράζοντας παγωτό. Ελπίζουμε ότι όλοι αυτοί που έζησαν κατοχικές εικόνες να μην ήταν κι αυτοί που πήγαν μαζί με τους ανεπάγγελτους των Εξαρχείων να διαδηλώσουν υπέρ του «όχι».
Είδαμε επίσης θλιβερές εικόνες με χιλιάδες ανθρώπους να παρακαλάνε για 60 ευρώ, να παίρνουν 20 ή 50 και να περιμένουν ώρες ολόκληρες για να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα της ανάληψης των κόπων μιας ζωής.
Ακούσαμε για επιχειρήσεις που δεν πληρώνουν τους εργαζόμενούς τους είτε γιατί δεν μπορούν είτε γιατί δεν θέλουν. Μάλιστα κάποιες από αυτές δίνουν αναγκαστικές άδειες στους εργαζόμενους και είναι έτοιμες να κάνουν μαζικές απολύσεις αφού δεν υπάρχει δραστηριότητα και δεν υπάρχει φως στο τούνελ.
Να φανταστούμε ότι υπάλληλοι της... ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 που άνοιξε χθες καθώς και οι... καθαρίστριες του Βαρουφάκη και οι πελάτες του Κατρούγκαλου πληρώθηκαν κανονικά.
Είδαμε επίσης τις τράπεζες να πνέουν τα λοίσθια με κίνδυνο να ενεργοποιηθεί σχέδιο για «κούρεμα» καταθέσεων.
Ακούσαμε ότι ο τουρισμός θα υποστεί μεγάλο πλήγμα, κυρίως από το γεγονός ότι κανείς Έλληνας δεν σκέφτεται να πάει φέτος διακοπές. Λένε ότι μπορεί να χαθούν 2-3 δισ. ευρώ από έναν κλάδο που έσωζε μέχρι τώρα την οικονομία αφού προσφέρει το 20% του ΑΕΠ.
Μαθαίνουμε ότι τα Ταμεία καταρρέουν και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το ΕΚΑΣ ενώ βλέπουμε και σκηνές εμφυλίου ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι λεκτικές αψιμαχίες είναι θέμα χρόνου να μετατραπούν σε... οδομαχίες. Για να μην πούμε ότι η Βουλή έχει μετατραπεί σε αρένα και το ήρεμο πολιτικό κλίμα είναι πλέον παρελθόν.
Και ρωτάμε. Αξίζει όλα αυτά η Ελλάδα; Ο περήφανος ελληνικός λαός αξίζει την κυβέρνηση αυτή που τον έφερε σε χάλι που βρίσκεται; Τελικά πράγματι έχουμε τους κυβερνώντες που μας αξίζουν κι ακόμη χειρότερα;
Δεν μας λένε στην κυβέρνηση πόση είναι η διαφορά του μνημονίου που υπέγραψε ο Τσίπρας με το μνημόνιο των δανειστών; Είναι 2,3 ή 5 δισ. ευρώ; Και η ζημιά από τον τουρισμό ή από την στάση πληρωμών στην εφορία κι όχι μόνο μήπως είναι μεγαλύτερη; Και η ζημιά στην εικόνα της Ελλάδας πόση τελικά είναι; Πόσο κοστίζει η υποβάθμιση της S&P;

Αν κύριοι και κυρίες είστε σε απόγνωση γιατί πέντε χρόνια έχετε υποστεί τεράστιες θυσίες αλλά αντέξατε, δείτε τις εικόνες από το μέλλον, τις προβολές από την Ελλάδα της «σοσιαλιστικής επανάστασης» του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε και επιλέξτε για το μέλλον των παιδιών σας.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου