ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Μεγάλη στοιχηματική των ΗΠΑ δίνει «Ναι» στο δημοψήφισμα

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Μεγάλη στοιχηματική των ΗΠΑ δίνει «Ναι» στο δημοψήφισμα

Μεγάλο προβάδισμα στο «ναι» αναφορικά με το επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής δίνει μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες των ΗΠΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αμερικανικής USA Today.Στο επίμαχο ρεπορτάζ τονίζεται ότι στην Paddy Power, οι παίχτες ποντάρουν σε ποσοστό 85% υπέρ του «ναι», με το «όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα να έχει μείνει πολύ πίσω.

Μιλώντας στην USA Today, ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Ρόρι Σκοτ, σημειώνει ότι «η Ελλάδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των παιχτών της εταιρίας μας. Πρέπει να σας πω ωστόσο ότι είναι «πονοκέφαλος» γιατί η αγορά μεταβάλλεται διαρκώς. Κάθε μέρα έρχονται φήμες για συμφωνία, οι οποίες εν συνεχεία διαψεύδονται ή απορρίπτονται».

Τα στοιχήματα για την Ελλάδα έχουν «ανοίξει» από τον Ιανουάριο και αφορούν ως επί το πλείστον την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

Αντίστοιχα στοιχήματα είχαν παιχτεί στην εταιρία για το δημοψήφισμα της Σκωτίας και την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, με τις αποδόσεις που είχαν δοθεί να δικαιώνονται από το αποτέλεσμα.

«Θα νιώσουμε πολύ βλάκες αν δεν βγει το ''Ναι''. Να μην σας πω ότι θα χρειαστούμε κι εμείς ένα πρόγραμμα βοήθειας σαν και αυτό που θέλει η Ελλάδα", σημειώνει χαρακτηριστικά στη USA Today ο Σκοτ.


Νewsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου