ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Στο Ειδικό Δικαστήριο βλέπει τον Βαρουφάκη ο Άδωνις

Τη βεβαιότητα ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.



«Όποιος ελέγξει την πορεία του στους πέντε μήνες που ήταν υπουργός Οικονομικών θα διαπιστώσει ότι ή πρόκειται περί ενός ηλιθίου -και ηλίθιος δεν είναι- ή εκτελούσε συγκεκριμένη υπηρεσία να χρεοκοπήσει την Ελλάδα» είπε στην Real News ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί, αλλά εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα το πράξει.

«Βάσει του Κανονισμού, ο πρόεδρος της Βουλής σε βάρος του οποίου γίνεται πρόταση μομφής έχει δικαίωμα να μιλήσει έως 60 λεπτά.

»Αν δοθεί το μικρόφωνο στην κ. Κωνσταντοπούλου, θα μιλήσει για δύο ώρες και το μανιφέστο εναντίον του Τσίπρα που θα εκφωνήσει θα είναι το διαβατήριό της για το νέο σκληρό αντιμνημονιακό κόμμα που ονειρεύεται να κάνει με τους ακραίους που θα μαζέψει γύρω της, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από τη Χρυσή Αυγή, με την οποία δεν έχει τυχαία προνομιακές σχέσεις».



tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου