ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δυστυχώς ο Σαμαράς επιβεβαιώθηκε

Η ελπίδα έρχεται, έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και πράγματι ο Τσίπρας μέσα σε πέντε μήνες έφερε την ελπίδα στην Ελλάδα. Κατάφερε να «μεταμορφώσει» τη χώρα, η αποστολή επετεύχθη.
Η Βενεζουέλα είναι εδώ με ουρές, άδεια ράφια, κόσμος χωρίς λεφτά και μια κυβέρνηση που πανηγυρίζει για τον σοσιαλιστικό παράδεισο που έφτιαξε.

«Είναι μια πολύ καλή ημέρα» είπε ο τραγικός αυτός άνθρωπος, ο συνυπεύθυνος της καταστροφής Νίκος Παππάς, όταν ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Πράγματι, από τότε που η κυβέρνηση αποφάσισε να το κάνει Κούγκι, από τότε που οι Τσιπροκαμμένοι αποφάσισαν να χορέψουν τον χορό του Ζαλόγγου μαζί με όλους τους Έλληνες ζούμε καλές ημέρες. Και θα ζήσουμε πολύ καλύτερες όταν όλοι αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τα γουνάκια πλησιάζουν κύριοι της κυβέρνησης. Καταντήσατε την Ελλάδα παρία της Ευρώπης και τους Έλληνες παρίες για 50 ευρώ στις τράπεζες.
Πράγματι η ελπίδα ήρθε. Είναι η ελπίδα του Τσίπρα που κρύφτηκε στο Μαξίμου και βλέπει από μακριά την οργή των συνταξιούχων.
Είναι η ελπίδα της Δούρου που διορίζει τον… σύντροφό της την ημέρα που η Ελλάδα χρεοκοπεί. Είναι η ίδια ελπίδα του Βαρουφάκη και του Βούτση που χαιρετιούνται και αλληλοσυγχαίρονται έξω από το Μαξίμου την ώρα που η χώρα έχει ήδη πέσει στον γκρεμό.
Είναι αυτή που έκανε τον Φίλη να λέει «προβοκάτσια γιατί θα αυξηθούν τα μακαρόνια» και ο ίδιος να τρώει άνετος τη μακαρονάδα του στο εστιατόριο της Βουλής. Είναι η ίδια ελπίδα που διόρισε εκατοντάδες «παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ» στην ΕΡΤ η οποία έχει γίνει το κανάλι της Βορείου Κορέας προκειμένου να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση. Είναι η ελπίδα εκείνη που… τύπωσε τα ψηφοδέλτια της Κυριακής καταστρατηγώντας κάθε έννοια δημοκρατίας βάζοντας το όχι μπροστά από το ναι, κι όχι ξεχωρίζοντάς τα με δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια.
Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουν, έλεγε ο Τσίπρας πριν τις εκλογές για τον «κακό», τον «προδότη» Σαμαρά. Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:


1.Πότε επί Σαμαρά, αλλά και προηγουμένως, δεν πλήρωσε η Ελλάδα δόση στο ΔΝΤ ή αλλού; Πότε δηλαδή δεν εξυπηρέτησε τις υποχρεώσεις της;
2.Πότε η χώρα χρεοκόπησε επισήμως και μας έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια σε όλο τον κόσμο; Πότε μας συνέκριναν με το Σουδάν και την Ουγκάντα;
3.Πότε συνέβη επί Σαμαρά του «προδότη» που κατέστρεψε τη χώρα, capital control;
4.Πότε έκλεισαν οι τράπεζες και σχηματίστηκαν ουρές για λίγα ευρώ στα ΑΤΜ;
5.Πότε χιλιάδες απόμαχοι της ζωής ικέτεψαν για 120 ευρώ και μόλις πήγαν στο Ταμείο δεν τα πήραν ούτε αυτά;
6.Πότε είδαμε εικόνες ντροπής να μοιράζουν νερά, χυμούς και ζάχαρη για να μην πάθουν κάτι οι συνταξιούχοι;
7.Πότε επλήγη ο ελληνικός τουρισμός τόσο πολύ όσο σήμερα που η Ελλάδα φιγουράρει ως μια χώρα τριτοκοσμική;
8.Πότε το κράτος παρουσίασε αυτά τα χάλια όπως τους τελευταίους μήνες
9.Πότε η χώρα δεν είχε πρωθυπουργό ή είχε έναν που δεν ξέρει τι να κάνει και κρύβεται;
10.Ποια άλλη εποχή, πέραν ίσως πριν από ορισμένες δεκαετίες, συζητείται στην Ευρώπη να μας δώσουν… ανθρωπιστική βοήθεια;
Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα, χαρείτε όλοι οι ψηφοφόροι του. Και καλά, οι αριστεροί που πίστεψαν στο όραμα μιας δίκαιης Ελλάδας από την «πρώτη φορά αριστερά» καλά έκαναν και ψήφισαν. Εκείνοι οι βαρεμένοι κεντρώοι και δεξιοί που στήριξαν τον Τσίπρα και τον έκαναν αρχηγό που κρύβονται τώρα; Εκείνοι που δεν τους άρεσε ο Σαμαράς και τον τιμώρησαν, άραγε τι λένε για το δημιούργημά τους τον Αλέξη;
Δυστυχώς ο Σαμαράς επιβεβαιώθηκε όταν έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί. Συνέβη και δεν είναι απλό ατύχημα. Είναι δυστύχημα για όλη την Ελλάδα.

Αntinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Απορω γιατι φαινεται ναπευθυνεται σε ατομα με ανοια η νοητικα καθυστερημενους πολιτες,αφου ολοι γνωριζουμε πως δεν λειτουργουσαν ολα ρολοι και ξαφνικα καποιο πρωι αποφασιστηκε απτηνκυβερνηση να χτυπησει το χερι στο τραπεζι.ξεχναμε τοσους ελληνες που αυτοκτονησαν απο απελπισια γιατι βρεθηκαν σε οικονομικο αδιεξοδο και δεν βρεθηκε το φιλικα προσκειμενο στον ανθρωπο κρατος να τους δωσει ενα ιχνος ελπιδας ωστε να μην τα τιναξουν ολα στον αερα?ξεχναμε ποσοι απλοι φτωχοι ανθρωποι υπεφεραν κοβοντας τους το ηλεκτρικο η δεη για μικροοφειλες,τη στιγμη που καποιοι μεγαλοοφειλετες αλλα φιλικα προσκειμενοι στα κυβερνωντα τοτε κομματα,εχαιραν ασυλιας?επιπλεον και πηγαινοντας χρονικα ολο και πιο πισω:ποιοι τζογαρισαν τα αποθεματα των ασφαλιστικων ταμειων,και τελος ποιος ηταν υπουργος εξωτερικων που ανοιξε τα συνορα και γεμισε η ελλαδα αλβανους λαθρομεταναστες με ολες τις συνεπειες αυτης της πραξης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή