ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Άδειασμα Μεϊμαράκη σε Ντόρα

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, λέει ο σοφός λαός και φαίνεται ότι η αγαπημένη των Νεοδημοκρατών,
Ντόρα, έχει στεναχωρηθεί που έφυγε ο Σαμαράς. Τόσο πολύ που αποφάσισε να το ρίξει στα… ταξίδια. Να πάει στις Βρυξέλλες ως αρχηγός της νεοδημοκρατικής ομάδας διαπραγμάτευσης και να συναντηθεί με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Αφού λείπει ο γάτος χορεύουν τα μητσοτακικά ποντίκια, και η κ. Μπακογιάννη λένε οι πληροφορίες «προσφέρθηκε» να πάει στις Βρυξέλλες αλλά μάλλον ο πρόεδρος Βαγγέλης δεν «μάσησε». Τα χούγια της Αγίας Οικογένειας δεν κόβονται ποτέ και η ίντριγκα είναι στο αίμα της. Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη και η Ντόρα.
Μετά από 6 χρόνια στην απομόνωση, να μας το θυμηθείτε, θα την βλέπουμε να χώνεται παντού θέλοντας να έχει κάποιο ρόλο. Άλλωστε το συνέδριο της ΝΔ θα αργήσει και η εκλογή νέου προέδρου θα πάρει καιρό οπότε ακόμη και η… λαοπρόβλητη Ντόρα χρειάζεται κάτι να κάνει για να είναι στην πρώτη γραμμή. Μήπως να την έβαζε ο Μεϊμαράκης θυρωρό στη Συγγρού για να την βλέπουν όλοι και να την θυμούνται; Γιατί αν περιμένουμε από την Ντόρα να κλείσει συμφωνία στις Βρυξέλλες, καλύτερα να χρεοκοπήσουμε από τώρα, μην περιμένουμε τους ξένους.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου