ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Το μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη πριν το δημοψήφισμα - Δείτε το βίντεο

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Το μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη πριν το δημοψήφισμα - Δείτε το βίντεο

«Είναι λάθος να μισήσουμε την Ευρώπη»
Τις απόψεις του για το δημοψήφισμα παραθέτει σε ένα δεκάλεπτο βίντεο ο Βασίλης Λεβέντης. Ένα «όχι» το χαρακτηρίζει «προθάλαμο της δραχμής»
ενώ το «ναι» θεωρεί ότι είναι «ναι στο βόλεμα και την ευνοιοκρατία».

«Κακώς έγινε το δημοψήφισμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν το ματαίωσε. Στον Παπανδρέου μιλούσαν για «τρέλα», τώρα τον Τσίπρα κανείς δεν τον εμπόδισε», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Λεβέντης. Και συμπληρώνει:

«Είμαι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και του ευρώ. Δεν θεοποιώ την Ευρώπη και το ευρώ. Αποκτούν αξία όταν υπάρχουν και λειτουργούν σε μια κοινωνία δικαίου και ηθικής. Στην Ελλάδα φτάσαμε στο σημείο ακόμα να μισήσουμε το ευρώ. Οι κυβερνήσεις του Παπανδρέου και των Σαμαρά-Βενιζέλου έβαζαν τις παθογένειες κάτω από το χαλί και άπλωναν το χέρι να πάρουν δανεικά μέσω μνημονίων».

«Είναι λάθος να μισήσουμε την Ευρώπη», υπογραμμίζει ο Βασίλης Λεβέντης. «Η Ευρώπη μπορεί να δημιουργήσει προκοπή, παραγωγή, δημιουργία και υψηλότερου επιπέδου ζωή για τους πολίτες. Ευρώπη και ευρώ χωρίς μεταρρυθμίσεις είναι πράγματι ένα μαρτύριο», επισημαίνει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου